Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (36/70) > >>

[LWLFE] Nightblue:

--- Cytat: Filip Bonn w Luty 05, 2019, 05:15:20 ---Dla mnie EOT  ;D

--- Koniec cytatu ---

tbh mogłeś skończyć zanim się ośmieszyłeś xD

Zgudi:

--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Luty 05, 2019, 11:23:40 ---tbh mogłeś skończyć zanim się ośmieszyłeś xD

--- Koniec cytatu ---
Nie ośmieszył się. Wciąż jest wielu ludzi dla których logowanie altów w superach to nieporozumienie i zabójstwo* przyjemności z udziału w bitkach.

* kwalifikowane, ze szczególnym okrucieństwem

Chociaż może ta populacja się powoli zmiejsza na rzecz tych dla których supery i alt konta to fundament grania w EVE. Przez co ludzie latający czymś wielkości kruza w dzisiejszych czasach w 2019 roku zaczynają wyglądać jak niereformowalne dinozaury i dziwolągi.

Ciekawe co Azbuga na to.

[VIDE] Herezja:
Ja jako dziadek, który nie gra może się wypowiem (każdy to robi hehehehe).
Grałem 4 lata i to co dziennie po wiele godzin i przez cały ten czas użytkowałem tylko jedną postać. Później tylko tresowałem inne chary pod handel na tym samym koncie.
Wniosek z tego chyba zawsze byłem dinozaurem hehehehe.

Day Ones:
Problemem z graniem na jedno konto, to totalna zależność od innych. Personalnie udało mi się zejść do 9 kont (nie licząc alt kont w cfc i legacy), i dla mnie to absolutne minimum na ten moment, żeby obsłużyć wszystko co używam. (Main/super/fax/nanosuper/tytan/nanotytan/jf/cyna/wiecejcyn).
Imo cap alt w dzisiejszym eve jest absolutnym minimum, ponieważ tracisz możliwość eskalowanka, gdy ktoś eskaluje na tobie.

Mokebe:

--- Cytat: Day Ones w Luty 05, 2019, 12:21:02 ---Problemem z graniem na jedno konto, to totalna zależność od innych. Personalnie udało mi się zejść do 9 kont (nie licząc alt kont w cfc i legacy), i dla mnie to absolutne minimum na ten moment, żeby obsłużyć wszystko co używam. (Main/super/fax/nanosuper/tytan/nanotytan/jf/cyna/wiecejcyn).
Imo cap alt w dzisiejszym eve jest absolutnym minimum, ponieważ tracisz możliwość eskalowanka, gdy ktoś eskaluje na tobie.

--- Koniec cytatu ---

Nieźle. Generalnie też robiłem podobne obliczenia, bo chciałem zminimalizować ilość kont w launcherze + nie myśleć za bardzo na subowaniem tego syfu to wyszło mi całkiem podobnie z tą różnicą, że ja mam 7 kont, bo nie mam zwykłego tytana i zwykłego supera, same nano. Huntera wliczasz w sekcję cyno rozumiem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej