Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (37/70) > >>

Veldsper:
Powinni to dawno ograniczyć-tego typu multi account (gdyby oczywiście myśleli o dobru gry a nie swoim portfelu) najpierw wpływał na ekonomię niekorzystnie, pozniej na pvp. Gra zmieniła się ze skillowej w taką kto ma więcej altów. Ty masz 9, ale ktoś, kto będzie miał jeszcze dodatkowe 9 i na nich same tytany będzie jeszcze lepszy. To wyścig i robienie z graczy idiotów... przykro patrzeć co się z tą grą porobiło.

Day Ones:
Jasne, cyna i sabre/hunter alty wliczone w koszta.

Ciężko się z tobą zgodzić. Gdyby był limit do jednego konta, to nikt nie używałby capsli w pvp, pewnie by też nigdy nie umierały.

Mokebe:

--- Cytat: Veldsper w Luty 05, 2019, 12:26:34 ---Powinni to dawno ograniczyć-tego typu multi account (gdyby oczywiście myśleli o dobru gry a nie swoim portfelu) najpierw wpływał na ekonomię niekorzystnie, pozniej na pvp. Gra zmieniła się ze skillowej w taką kto ma więcej altów. Ty masz 9, ale ktoś, kto będzie miał jeszcze dodatkowe 9 i na nich same tytany będzie jeszcze lepszy. To wyścig i robienie z graczy idiotów... przykro patrzeć co się z tą grą porobiło.

--- Koniec cytatu ---

Jak zmieniła oblicze pvp? Przecież nikt nie używa isboxera. Jak połowie graczy mózg wysiada przy ręcznym klikaniu na moduł od miningu, to nie jest już moje zmartwienie. Jak siadam do EVE to oczekuję wymagającej rozrywki, a to zapewnia mi tylko możliwość multiboxowania.

Veldsper:

--- Cytat: Day Ones w Luty 05, 2019, 12:27:30 ---Jasne, cyna i sabre/hunter alty wliczone w koszta.

Ciężko się z tobą zgodzić. Gdyby był limit do jednego konta, to nikt nie używałby capsli w pvp, pewnie by też nigdy nie umierały.

--- Koniec cytatu ---

nie do jednego... ale są ludzie co mają 40 i więcej i tyją dalej...

Day Ones:
Tu jest różnica między ludźmi takimi jak ja, którzy iski robią na boku przez market-fu oraz krabami, którzy pomylili eve z cookie clickerem. U mnie na tych kontach są same postacie użyteczne w pvp, imo bez porównania z kimś kto na 40 kontach będzie mieć same rorquale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej