Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (35/70) > >>

Day Ones:
Jeszcze dochodzi elitarne klepanie f1. Lata praktyki

Mokebe:

--- Cytat: Day Ones w Luty 04, 2019, 17:27:23 ---Jeszcze dochodzi elitarne klepanie f1. Lata praktyki

--- Koniec cytatu ---

W sumie meta EVE sprowadza się do wciśnięcia F1/F3 na heavy fighterach, i to samo na tytanie - dd/guny. Czasami dodatkowy przycisk żeby zapalić cyno jak gówno trafi w wentylator. No, ale żeby to zrozumieć trzeba najpierw do tego dojrzeć.

[LWLFE] Nightblue:
Ja zwykle propa mam na ctrl+F1 ale to przerasta moje możliwości, więc klikam go ręcznie

Filip Bonn:

--- Cytat: [NOGRL] Asm Nihouyah w Luty 04, 2019, 13:48:25 ---Podałbym jako przykład nie-bloba NSH ze złotych czasów GW, tyle że NSH teraz jest 1/3 w SkillU, 1/3 w PL, 1/3 znowu jako NSH robi rzeczy dziwne i zbiera lanie od INIT.+Snuff.

--- Koniec cytatu ---

Podajesz za przykład coś co już nie istnieje?
Serio?
Sorry ale po takim wstępie nie chciało mi się reszty czytać.
Wiedziałem, że tak będzie.
:)

To jest cytat od którego się zaczęła dyskusja, gwoli przypomnienia dla Ciebie bo chyba zapomniałeś

--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Luty 03, 2019, 15:17:53 ---No raczej większość osób ma przynajmniej kilka altów. Do żadnego poważnego korpa cię bez alt-capsla np nie wezmą.

--- Koniec cytatu ---

A Ty mi piszesz o jakimś korpie który kiedyś za czasów czegoś tam gdzieś było, jako przykład   ;D
Dla mnie EOT  ;D

Day Ones:
Znaczy całość nsh prócz chin jest zdaję się u nas w corpie Bad Game Design, nadal campią i nadal wszyscy się z nich śmieją. Czasem coś tam nawet zabiją, prócz częstego feedowania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej