Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: Tloluvin w Luty 01, 2019, 17:21:51 ---Dziękuję za przypomnienie dlaczego Coven nie był nawet w części tak popularny jak mógł być .........
--- Koniec cytatu ---
Nie był popularny? Był jedeny. Nie było nic innego. Nie ma i nie było innego tworu polskiego, który można porównywać z C0venem. CBC? Panie to nie sojusz. Nie mam nic do CBC, gracie długo, aktywnie, inni zdychają Wy gracie. Gratki. Ale to dalej nie sojusz.
--- Cytat: Tloluvin w Luty 01, 2019, 17:21:51 ---...... i uświadomienie, że na realizację pomysłu Polskiego sojuszu jest o kilka lat za wcześnie
--- Koniec cytatu ---
Czekacie aż odejdą trole i dziadki? Czas działa na niekorzyść każdego, który myśli stworzyć coś podobnego. Nie da się grać 10 lat z jednakowym zaangażowaniem.
[LWLFE] Nightblue:
Nie bardzo rozumiem przepychankę. Gdyby kauen sobie radził, to by się nie rozpadł. Proste :v
Były gracz:
<- co to jest?
Pytam z ciekawości
Tloluvin:
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 02, 2019, 11:48:29 ---Nie był popularny? Był jedeny. Nie było nic innego. Nie ma i nie było innego tworu polskiego, który można porównywać z C0venem.
--- Koniec cytatu ---
Czy ja gdziekolwiek powiedziałem, że był jakiś inny twór Polski, który można by było porównywać z Covenem?
Powodzenia w szukaniu takiej wypowiedzi.
Nie powiedziałem też, że Coven nie był popularny. Powiedziałem tylko, że nie był tak popularny jak mógł by być.
Tak BTW to mam wrażenie, że próbujesz wmówić (tylko nie wiem komu i po co?), że myślę o Covenie to co wg Ciebie myślę
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 02, 2019, 11:48:29 ---Czekacie aż odejdą trole i dziadki?
--- Koniec cytatu ---
Czemu używasz w stosunku do mnie liczby mnogiej? Nie mam przecież rozdwojenia jaźni.
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 02, 2019, 11:48:29 ---Czas działa na niekorzyść każdego, który myśli stworzyć coś podobnego.
--- Koniec cytatu ---
Boisz się, że osoby, które mogą to zrealizować wypalą się zanim zostanie podjęta próba?
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 02, 2019, 11:48:29 ---Nie da się grać 10 lat z jednakowym zaangażowaniem
--- Koniec cytatu ---
Fakt. Chociaż w tym przypadku IMO bez znaczenia
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: Były gracz w Luty 02, 2019, 12:06:38 --- <- co to jest?
Pytam z ciekawości
--- Koniec cytatu ---
Buzia Revelation
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej