Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: Ava Ryder w Luty 01, 2019, 22:23:33 ---Stoję z boku i widzę że sporo osób wspomina Coven z sympatią. Dlaczego więc reaktywacja nie byłaby możliwa? Dlaczego w ogóle Coven zdechł?
--- Koniec cytatu ---
Bo opieranie wszystkiego tylko na tym, że gada się w tym samym języku nie wypali przy tak niewielkiej społeczności. Niektórzy komunę miło wspominają. Kiedyś to było kurła...
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: [LWLFE] Nightblue w Luty 02, 2019, 01:45:58 ---Bo opieranie wszystkiego tylko na tym, że gada się w tym samym języku nie wypali przy tak niewielkiej społeczności. Niektórzy komunę miło wspominają. Kiedyś to było kurła...
--- Koniec cytatu ---
Paradoksalnie, za dobrze znamy angielski. Rosyjskie i chińskie community mają swoje sojusze, ale to działa głównie dlatego, że angielski jest dla nich poważną barierą do pokonania, w dużych międzynarodowych ally często konieczna jest osoba, która będzie tłumaczyła polecenia we flocie. Większość PL community z tego co do tej pory widziałem, dość sprawnie sobie radzi z praktycznym angielskim.
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: [NOGRL] Asm Nihouyah w Luty 02, 2019, 02:25:24 ---Rosyjskie i chińskie community mają swoje sojusze
--- Koniec cytatu ---
Chińczycy mają swoje sojusze, bo azjaci mają inną mentalność. Ruskich jest po prostu od chuja, więc jak jakiś korp odpadnie, to znajdą inny, żeby załatać dziurę :v
Tloluvin:
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 01, 2019, 18:12:03 ---Czyli rozumiem, że wnioski na temat C0ven wyciągasz na podstawie wpisów z centrali?
Gratuluję.
--- Koniec cytatu ---
Nie.
Wnioski wyciągam na podstawie własnych doświadczeń i przemyśleń. W przypadku Covenu wieloletnich. Ten wątek, łącznie z Twoją odpowiedzią to tylko kolejne z wielu potwierdzeń i tyle, za co dziękuję.
Zabawne jest przy tym to, że nie napisałem nic złego na Coven. Nie wiesz też jakie wnioski wyciągnąłem, a mimo to atakujesz mnie personalnie i chyba przy okazji próbujesz obrazić.
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: Tloluvin w Luty 02, 2019, 11:03:53 ---Nie.
Wnioski wyciągam na podstawie własnych doświadczeń i przemyśleń. W przypadku Covenu wieloletnich. Ten wątek, łącznie z Twoją odpowiedzią to tylko kolejne z wielu potwierdzeń i tyle, za co dziękuję.
Zabawne jest przy tym to, że nie napisałem nic złego na Coven. Nie wiesz też jakie wnioski wyciągnąłem, a mimo to atakujesz mnie personalnie i chyba przy okazji próbujesz obrazić.
--- Koniec cytatu ---
Wątpię w Twoje doświadczenie na temat C0ven.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej