Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: mkx w Luty 01, 2019, 18:36:53 ---U mnie w korpie jak brzydko mówią o c0venie zwiększam taxa i od razu inaczej śpiewają :p kraby przebrzydłe :D.
--- Koniec cytatu ---
Altom zwiększasz taxa?
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: mkx w Luty 01, 2019, 18:36:53 ---jak nie będzie tam rainbowa i militisa i mnie z rtsq wyje.., ide :D.
A tak na poważnie to jakby zapewnić krablandię w dobrych warunkach to by się wam tam zaroiło :D.
--- Koniec cytatu ---
Rainbow w CBC jest z tego co pamiętam xD A no dla Miltisa za wysokie progi
mkx:
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 01, 2019, 18:37:56 ---Altom zwiększasz taxa?
--- Koniec cytatu ---
a Pfff wypraszam sobie mam 6 mainów niebawem 7 ale troszkę muszę przystopować bo mi się pomysły kończą aby im sprzedawać "lepsze" pomysły na iski niż wpie...nie się na " moje anomki " :)
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: mkx w Luty 01, 2019, 18:44:12 ---a Pfff wypraszam sobie mam 6 mainów niebawem 7 ale troszkę muszę przystopować bo mi się pomysły kończą aby im sprzedawać "lepsze" pomysły na iski niż wpie...nie się na " moje anomki " :)
--- Koniec cytatu ---
Beton po lobotomii z 6 altami dał się z rekrutować ?
Srryyy nie mogłe się powstrzymać. Powodzenia.
Kamyk:
A ja się pytam, Czego nikt nie chce reaktywować UA?!
Btw, nienawiści o 200mln, kradzieze, whorowanie na killach, nie whorowanie w ogóle, kopanie, blobowanie, dropienie, niszczenie cytek, tajemnicze znikajace kontrakty, prywatyzacja moonow, gooni wrrrr. snuff wrrrr. minionki wrrrr. cbc wrrrr projekt haven wrrrr. c0ven wrrrr.
Panowie, jak na tak starych ludzi , drapiecie się miedzy sobą o jakies gupie gry videło kiedy w POLSCE jest łamana konstytucja!!!! Nie wstyd wam?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej