Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[BCPM] Zikko Zinn:
Śmiać mi się chcę jak patrzę na te mizerne pizdy co mają przez 10 lat 300 killi na ZK i mówią "O jak dobrze, że czytam co chłopcy tu piszecie i że nigdy nie poszedłem do C0ven. uf uf jakie szczęście.".
A prawda jest bolesna, że kiedy c0ven miał się najlepiej pod względem PvP to dla takich pizd kompletnie w nim nie było miejsca.
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 01, 2019, 18:23:51 ---Śmiać mi się chcę jak patrzę na te mizerne pizdy co mają przez 10 lat 300 killi na ZK i mówią "O jak dobrze, że czytam co chłopcy tu piszecie i że nigdy nie poszedłem do C0ven. uf uf jakie szczęście.".
--- Koniec cytatu ---
Z ciekawości aż sprawdziłem top5 aktywnych z zeszłego miesiąca, 4/5 średnia wartość killa ponad 1bil, 3/5 ponad 2bil, 1/5 powyżej 10bil - czasem jakość killa > ilość killi. W sumie też wolę mieć na KB Moloka niż równowartość Moloka w Feroxach. ;)
MiltisUmbrae:
--- Cytat: mkx w Luty 01, 2019, 18:05:57 ---Czyli to nie ty ukradłeś aliansowe kontrakty paru osobą na wartość +/- 1-2 B ? z czego pół covenu miało polew ? ze splamił się chłop za bańkę ? Bo innego takiego "kozaka" to ja sobie nie przypominam :)
I Xeo wrzucając post na forum z pytaniem " chłopaki typo pod nikiem MilitS~~ chciałby wrócić do c0venu przeprasza za tamtą akcję, mówi że był młody i głupi i nawet odda skradzioną sumę... ( z tą sumą to nie jestem na 100% pewny mam dobrą pamięć ale lata robią swoje^^ ) " to wymysł Xeo ?
Ale morał posta forum ( bo pewno go nigdy nie poznałeś ) był taki że żadne twoje pokorne słowa nie wymażą złodziejstwa i takową masz naklejkę. Osobiście postulowałem aby cię przyjąć do c0venu. Następnie chciałem mieć green light aby Cie wyru..ć i wywalić z c0venu. Ale chłopaki szli pokojową ścieżką i była tylko odmowa twojego powrotu . :( nad czym bardzo ubolewałem .
Takie akcje się pamięta,a to twoje wybielanie historii to jeszcze rainbow~powinien ci spreparować jakieś Screen shoty że się mylimy xDD.
--- Koniec cytatu ---
Ale jakie wybielanie, okradłem c0ven? nie - jak twierdzisz inaczej to pokaz screeny, i fakt byl okres ze chcialem wrocic o czym wspomnialem wczesniej - dla swietego spokoju pewnie bym nawet przeprosil i oddal te drobniaki.
Ale ciesze sie ze tak sie nie stało finalnie.
A co do Twojego pomysłu zeby mnie wyruchać - powiedz mi jak miałeś zamiar to zrobić? Bo nie widzę tutaj za specjalnie opcji na odwet :)
Zoxis - pieprzysz głupoty, dostałeś kase z gorka i przeprosinami za zwłoke - żałować zaczalem potem jak poszedles do snuffow i sie zeszmaciłeś - tyle w temacie - jak bylo inaczej dawaj skriny - a jak nie masz, to siedz cicho i dalej strzelaj do plusów bo to Ci niezle wychodzi.
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: [NOGRL] Asm Nihouyah w Luty 01, 2019, 18:31:18 ---Z ciekawości aż sprawdziłem top5 aktywnych z zeszłego miesiąca, 4/5 średnia wartość killa ponad 1bil, 3/5 ponad 2bil, 1/5 powyżej 10bil - czasem jakość killa > ilość killi. W sumie też wolę mieć na KB Moloka niż równowartość Moloka w Feroxach. ;)
--- Koniec cytatu ---
Grrrr Asm, my tu w kontekscie sov ally piszemy, mądralo.
mkx:
--- Cytat: [.666-] Majok Asurian w Luty 01, 2019, 18:21:13 ---a tak apropo, zapraszam do twardego pukania https://zkillboard.com/alliance/99007921/
jest sov wiec kraby beda mogly krabic, pvp sie cos ogarnie jak sie nam bedzie chcialo grac, a jak nie to zawsze mozna w stellarisa ponapierniczac
--- Koniec cytatu ---
jak nie będzie tam rainbowa i militisa i mnie z rtsq wyje.., ide :D.
A tak na poważnie to jakby zapewnić krablandię w dobrych warunkach to by się wam tam zaroiło :D.
--- Cytuj --- Zikko Zinn Zawsze i wszędzie będę bronił ludzi, którzy poświęcili mu masę czasu i nerwów.
Dziękuję Wam chłopaki.
--- Koniec cytatu ---
U mnie w korpie jak brzydko mówią o c0venie zwiększam taxa i od razu inaczej śpiewają :p kraby przebrzydłe :D.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej