Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: Kamyk w Luty 01, 2019, 18:46:09 ---A ja się pytam, Czego nikt nie chce reaktywować UA?!
Btw, nienawiści o 200mln, kradzieze, whorowanie na killach, nie whorowanie w ogóle, kopanie, blobowanie, dropienie, niszczenie cytek, tajemnicze znikajace kontrakty, prywatyzacja moonow, gooni wrrrr. snuff wrrrr. minionki wrrrr. cbc wrrrr projekt haven wrrrr. c0ven wrrrr.
Panowie, jak na tak starych ludzi , drapiecie się miedzy sobą o jakies gupie gry videło kiedy w POLSCE jest łamana konstytucja!!!! Nie wstyd wam?
--- Koniec cytatu ---
Kurwa jest i Kamyk. Trzeba się zawijać.
mkx:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Luty 01, 2019, 18:32:55 ---
A co do Twojego pomysłu zeby mnie wyruchać - powiedz mi jak miałeś zamiar to zrobić? Bo nie widzę tutaj za specjalnie opcji na odwet :)
--- Koniec cytatu ---
Moja i Betona w tym głowa była ;p nie znałeś nas ani naszego potencjału :D szkoda :p.
[LWLFE] Nightblue:
--- Cytat: Kamyk w Luty 01, 2019, 18:46:09 ---A ja się pytam, Czego nikt nie chce reaktywować UA?!
Btw, nienawiści o 200mln, kradzieze, whorowanie na killach, nie whorowanie w ogóle, kopanie, blobowanie, dropienie, niszczenie cytek, tajemnicze znikajace kontrakty, prywatyzacja moonow, gooni wrrrr. snuff wrrrr. minionki wrrrr. cbc wrrrr projekt haven wrrrr. c0ven wrrrr.
Panowie, jak na tak starych ludzi , drapiecie się miedzy sobą o jakies gupie gry videło kiedy w POLSCE jest łamana konstytucja!!!! Nie wstyd wam?
--- Koniec cytatu ---
Pseudowormholowcy dupa cicho. Dziurki se popilnuj, żeby ci w nią nikt nie wszedł
mkx:
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 01, 2019, 18:45:27 ---Beton po lobotomii z 6 altami dał się z rekrutować ?
Srryyy nie mogłe się powstrzymać. Powodzenia.
--- Koniec cytatu ---
Stary jakby Beton tutaj był to c0ven by znowu żył :). Ale on podąża teraz ścieżką jaką Militis obrał przed laty.
Czemu dał ? ja mam swój urok osobisty :D prawie ceło Idei mnie wybrali XD 29 do 30 czy jakoś tak było. A jak mnie zabrakło to zobacz co się z ideą stało ^^ . Yrek 76 adin stwierdził że ten okręt zatonie z nim.
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: mkx w Luty 01, 2019, 18:58:42 ---Stary jakby Beton tutaj był to c0ven by znowu żył :). Ale on podąża teraz ścieżką jaką Militis obrał przed laty.
Czemu dał ? ja mam swój urok osobisty :D prawie ceło Idei mnie wybrali XD 29 do 30 czy jakoś tak było. A jak mnie zabrakło to zobacz co się z ideą stało ^^ . Yrek 76 adin stwierdził że ten okręt zatonie z nim.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego odszedłem z I-DEA, głosowanie na mniejsze zło mam w realu co kilka lat :) a i czy to było 20 do 30 czy 2 do 3?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej