Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Reaktywacja COVENU

<< < (22/70) > >>

[BCPM] Zikko Zinn:

--- Cytat: Kamyk w Luty 01, 2019, 18:46:09 ---A ja się pytam, Czego nikt nie chce reaktywować UA?!

Btw, nienawiści o 200mln, kradzieze, whorowanie na killach, nie whorowanie w ogóle, kopanie, blobowanie, dropienie, niszczenie cytek, tajemnicze znikajace kontrakty, prywatyzacja moonow, gooni wrrrr. snuff wrrrr. minionki wrrrr. cbc wrrrr projekt haven wrrrr. c0ven wrrrr.   

Panowie, jak na tak starych ludzi , drapiecie się miedzy sobą o jakies gupie gry videło  kiedy w POLSCE jest łamana konstytucja!!!! Nie wstyd wam?

--- Koniec cytatu ---

Kurwa jest i Kamyk. Trzeba się zawijać.

mkx:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Luty 01, 2019, 18:32:55 ---
A co do Twojego pomysłu zeby mnie wyruchać - powiedz mi jak miałeś zamiar to zrobić? Bo nie widzę tutaj za specjalnie opcji na odwet :)   

--- Koniec cytatu ---

Moja i Betona w tym głowa była ;p nie znałeś nas ani naszego potencjału :D szkoda :p.

[LWLFE] Nightblue:

--- Cytat: Kamyk w Luty 01, 2019, 18:46:09 ---A ja się pytam, Czego nikt nie chce reaktywować UA?!

Btw, nienawiści o 200mln, kradzieze, whorowanie na killach, nie whorowanie w ogóle, kopanie, blobowanie, dropienie, niszczenie cytek, tajemnicze znikajace kontrakty, prywatyzacja moonow, gooni wrrrr. snuff wrrrr. minionki wrrrr. cbc wrrrr projekt haven wrrrr. c0ven wrrrr.   

Panowie, jak na tak starych ludzi , drapiecie się miedzy sobą o jakies gupie gry videło  kiedy w POLSCE jest łamana konstytucja!!!! Nie wstyd wam?

--- Koniec cytatu ---

Pseudowormholowcy dupa cicho. Dziurki se popilnuj, żeby ci w nią nikt nie wszedł

mkx:

--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Luty 01, 2019, 18:45:27 ---Beton po lobotomii z 6 altami dał się z rekrutować ?

Srryyy nie mogłe się powstrzymać. Powodzenia.

--- Koniec cytatu ---

Stary jakby Beton tutaj był to c0ven by znowu żył :). Ale on podąża teraz ścieżką jaką Militis obrał przed laty.
Czemu dał ? ja mam swój urok osobisty :D prawie ceło Idei mnie wybrali  XD  29 do 30 czy jakoś tak było. A jak mnie zabrakło to zobacz co się z ideą stało ^^ . Yrek 76 adin stwierdził że ten okręt zatonie z nim.

[BCPM] Zikko Zinn:

--- Cytat: mkx w Luty 01, 2019, 18:58:42 ---Stary jakby Beton tutaj był to c0ven by znowu żył :). Ale on podąża teraz ścieżką jaką Militis obrał przed laty.
Czemu dał ? ja mam swój urok osobisty :D prawie ceło Idei mnie wybrali  XD  29 do 30 czy jakoś tak było. A jak mnie zabrakło to zobacz co się z ideą stało ^^ . Yrek 76 adin stwierdził że ten okręt zatonie z nim.

--- Koniec cytatu ---

Dlatego odszedłem z I-DEA, głosowanie na mniejsze zło mam w realu co kilka lat :) a i czy to było 20 do 30 czy 2 do 3?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej