Eve Online > Dyskusje ogólne

No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...

<< < (5/67) > >>

Zgudi:

--- Cytat: [P0LR] Aramil Liodon w Wrzesień 06, 2018, 23:01:55 ---Rozumiem, że osoby tutaj wypowiadają się osoby niegrające w dużej mierze ;)

--- Koniec cytatu ---
To już dyskusja na nowy topic będący jeszcze lepszą fabryką popcornu niż ten.  8)

Qlko1:

--- Cytat: [P0LR] Aramil Liodon w Wrzesień 06, 2018, 23:01:55 ---Rozumiem, że osoby tutaj wypowiadają się osoby niegrające w dużej mierze ;)

--- Koniec cytatu ---
Jestem z tego dumny, wygrałem z nałogiem :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gaavrin:
Dzisiaj doszedłem do wniosku, że to dobrze. Może już czas zacząć normalnie żyć. Wiecie, wyjść z domu czasem. W nic innego od dawna już nie gram. Jak zabraknie eve niczego nowego na pewno nie będę szukał.

Przemysł gier komputerowych strasznie się zmienił przez lata. A ja chyba nie potrafię się przestawić na płacenie za gry takiej kasy jaką chcą od nas wyciągnąć. To chyba już nie dla mnie, niech wyciągają kasę od innych.

Doom:

--- Cytuj ---Rozumiem, że osoby tutaj wypowiadają się osoby niegrające w dużej mierze
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak inni ale ja po ostatnim zlocie miałem zamiar ponownie zanurzyć się w świat gry reaktywując konta. Taka wiadomość sprawia że mój portfel złapał butelkę od piwa rozbił ją o blat biurka i zaczya mi grozić tym tulpanem za każdym razem jak widzi że mam odpaloną główą strone eve :P

Filip Bonn:
Ja kupuję w puszkach  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej