Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
MuadDib:
--- Cytat: Gaavrin w Wrzesień 06, 2018, 12:58:38 ---Patrząc na reakcje graczy, to jakakolwiek zmiana która w najmniejszym stopniu wzbudzi podejrzenie, że teoretycznie, byłoby możliwe, że w przyszłości, pod jakimś pozorem, prawdopodobnie mogloby to prowadzić do p2w i 2/3 graczy anuluje subskrypcje.
Za to pozostała 1/3 plus nowi pewinie wygenerują większe zyski niż dotychczasowi gracze...
--- Koniec cytatu ---
I bardzo dobrze. Niech w końcu zamkną ta chujnie. Bo to co w tej chwili się teraz dzieje z evka zakrawa na jakąś paranoję!
P2W nadchodzi wielkimi krokami, chociaż w niektórych aspektach już i tak się od jakiegoś czasu wkradała.
Jeszcze niech subskrypcje całkiem wycofaja i będą ciągnąć tylko z mikro-transakcji. Wtedy rok dwa i pierdut.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Zgudi:
--- Cytat: MuadDib w Wrzesień 06, 2018, 14:46:58 ---I bardzo dobrze. Niech w końcu zamkną ta chujnie. Bo to co w tej chwili się teraz dzieje z evka zakrawa na jakąś paranoję!
P2W nadchodzi wielkimi krokami, chociaż w niektórych aspektach już i tak się od jakiegoś czasu wkradała.
Jeszcze niech subskrypcje całkiem wycofaja i będą ciągnąć tylko z mikro-transakcji. Wtedy rok dwa i pierdut.
--- Koniec cytatu ---
Być może wycofają subskrypcję i zamiast tego wprowadzą jakieś super zajebiste implanty po 10€. Kto wie... na razie tylko możemy gdybać.
W Black Desert Online chętnie bym zagrał bo zacnie ta gierka wygląda i nie przestraszy mnie model P2W, mógłbym trochę wydać na to. Tylko odrzuca mnie świat koreańskiego fantasy i bicie tysięcy ratów za pomocą kolorowych, świetlistych i efekciarskich kombosów. Wolę minimalizm a nie oczojebne czary mary.
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Wrzesień 06, 2018, 13:14:45 ---Co prawda to nie oznacza jeszcze, że po stacji będą biegać cycate nieletnie dziewczynki z 3 metrowym mieczem
--- Koniec cytatu ---
Możesz nie robić ludziom nadziei bezpodstawnie? Dziękuję.
--- Cytuj ---Przepraszam, czy tylko ja widzę relację pomiędzy ostatnim dodatkiem do EVE a nazwą Pearl Abyss??
Przypadek? Nie sądzę.
--- Koniec cytatu ---
https://community.eveonline.com/news/news-channels/world-news/hyasyoda-and-kaalakiota-enter-echelon-acquisition-talks/ :tinfoil hat emoji:
Ulf Nitjsefni:
Tak mi się wymsknęło. Po prostu nie trawię tej stylistyki i mnie odrzuca na samą myśl...
[P0LR] Aramil Liodon:
Ten topic to jeszcze lepsza fabryka popcornu niż ten o polskim sojuszu. Grałem bardzo dużo w BDO i nie można mu odmówić skomplikowania i jakości. Rozszerzenia dostępne z IS są podobnej wartości co te w EVE. BDO ma trochę chujową opinię przez to że w wersji EU i US trzeba było za nią zapłacić zanim zaczęło się w nią grać, a został wprowadzony VP i Kamasylve Blessing. Jednak EVE jest grą opartą na subskrypcji i posiadającą wysoki zysk z tego właśnie typu monetyzacji i dość szerokiego wachlarza użycia PLEXa. Wątpię, żeby pearl abyss coś wybitnie tutaj grzebało. Mam nadzieję, że naprawi performance gry doświadczenie nowego właściciela. Mam wrażenie, ze ta decyzja mogła być tez spowodowana ostatnimi dość częstymi wywałkami servera i słabą implementacją nowych usług chatu i zmianami w kodzie które się gryzą
PS
Rozumiem, że osoby tutaj wypowiadają się osoby niegrające w dużej mierze ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej