Eve Online > Dyskusje ogólne
No tym razem to chyba naprawdę RIP EVE...
Tloluvin:
Wydaje się, że skoro zależy im na kasie to powinno też na tym żeby grało jak najwięcej ludzi
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: Veldsper w Lipiec 06, 2019, 12:24:13 ---i z czego się tu cieszyć że RIP kerbiry - a czy ty drogi piracie budujesz sobie sam statek i wszystkie moduły do niego? czy farmisz imple które masz w głowie.
--- Koniec cytatu ---
Hm, a wiesz że generalnie tak? Z całego mojego hangaru może 1/3 nie zbudowałem sam, spora część modułów, które mam pofitowane to loot z tego co przez ostatnie 2 lata poubijałem. Swego czasu, zanim VNI zastąpiły wszystkie inne raciarki, nawet się dało żyć z pvpve - latając po renterlandach, robiąc combat site'y i - jak tylko się nadarzy okazja - dropiąc i lootując coś, co było warte więcej niż paliwo do black opa/carriera. Ogarnięte i zorganizowane ekipy poradzą sobie ze zmianą bez problemu, znajdą sposoby na to żeby się dostosować i - relatywnie - skorzystać na całej tej zmianie. Delayed local najbardziej zaboli tych, którzy albo próbują grać w EVE jak w grę solo, albo są na tyle nieogarnięci żeby nie być w stanie znaleźć dobrego sposobu na funkcjonowanie w null po tej zmianie, w obu przypadkach szkoda mała i żal krótki.
BTW. ciekaw jestem ile leet-pro-pvp-wormhole-AT roamów pozna zmianę od drugiej strony, warpiąc prosto w boson. ;D
Qlko1:
--- Cytat: Azbuga w Lipiec 06, 2019, 08:19:03 ---Heh... parę lat temu połowa znajomych z eve marzyła o skasowaniu locala w 0.0 :) a teraz jakoś nie widzę entuzjazmu. jak jeszcze zlikwidują jump frachty to może wróci small scale pvp
--- Koniec cytatu ---
Właśnie mi się spełnia, czy to gwiazdka? :)
VonBeerpuszken:
Ja poproszę jeszcze tylko ograniczenie JFów, np. przez możliwość skakania tylko po null i wykupuje abonament na pół roku.
steven0ise:
no i jest jeszcze kwestia "asset safety"
ja te zmiany bardziej postrzegam jako chęć wycięcia problemu dość dużej liczby superkapsów. Teraz trzeba by mieć kogoś kto siedzi w statku wylogowany żeby nie stracić go gdyby się zdecydowało pojechać na 2tygodniowe wakacje a wojenka by zawitała w tym czasie do domu i KS by pękł. To nawet nie musi być wojenka a driftery. Czas pokaże ale trochę przesadzają z tempem zmian.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej