Eve Online > Dyskusje ogólne
Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza
[P0LR] Aramil Liodon:
--- Cytat: Gaavrin w Wrzesień 05, 2018, 11:15:47 ---Ale to znaczy Savek, że myślisz, że z tej dyskusji to jakiś polski sojusz się zrodzi? Ja w sumie czekam aż ten charyzmatyczny lider, o którym wszyscy tutaj piszą przyjdzie do nas i zapyta czy nie chcielibyśmy się przyłączyć do nowego polskiego sojuszu.
Ale narazie cisza. I albo takiego lidera nie ma, albo woli budować nowy sojusz bez bwtf...
--- Koniec cytatu ---
Phunas mnie okreslił jako za biednego żeby być szefem sojuszu, więc zostaje wam Koń
Filip Bonn:
Smuteczek
Zgudi:
--- Cytat: Filip Bonn w Wrzesień 05, 2018, 18:45:35 ---Smuteczek
--- Koniec cytatu ---
Słabo mi jak czytam takie komentarze. Wyprałbyś wreszcie publicznie stare brudy na 2 strony A4 przy wszystkich, to przynajmniej byłoby co czytać.
Ja już swoje prałem. Co prawda trochę mało tego było bo nic szczególnie ciekawego w moim życiu związanym z EVE się nie działo. Teraz kolej na Ciebie.
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: [P0LR] Aramil Liodon w Wrzesień 05, 2018, 17:56:11 ---Phunas mnie okreslił jako za biednego żeby być szefem sojuszu, więc zostaje wam Koń
--- Koniec cytatu ---
A czy próbowałeś może... nie być biedny? Albo weź przykład z pewnego FC i powiedz, że jako CEO ally będziesz w tym corpie, w którym zaoferują ci najwięcej. ;)
[BWTF] Savannah Kado:
Tak! Koniu na prezydenta! Vote StainGuy to csm! I wszyscy Polacy do jednego systemu!
KONSTYTUCJA! KON-STY-TU-CJA!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej