Eve Online > Dyskusje ogólne

Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza

<< < (23/38) > >>

[WILD5] Sindri Egdald:
Jakie dramy? dramy zostały zniesione ustawowo

[WOH] Dasmind:

--- Cytat: MuadDib w Wrzesień 04, 2018, 22:25:55 ---Sugeruję zamknięcie topica.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

KONSTYTUCJA! KONSTYTUCJA!

Isengrim:

--- Cytat: [P-S-H] Dasmind w Wrzesień 04, 2018, 22:47:12 ---KONSTYTUCJA! KONSTYTUCJA!

--- Koniec cytatu ---

WY-PIER-DA-LAĆ! WY-PIER-DA-LAĆ!

*tylko cytuję

Corpus:
A może by tak trochę szacunku i miłości nawzajem. Pomiziajcie się noskami, tymi na dole też, posłuchajcie pioseneczki https://www.youtube.com/watch?v=0rTk6vurQWc i wyluzyjcie , przede wszystkim chodzi o to, by była to fajna odskocznia a nie kolejne wow albo wot... Wrócić po robocie i wyluzować się po swojemu a nie rzucać gówno... Mało jest takich miejsc?

[NOGRL] Asm Nihouyah:

--- Cytat: Isengrim w Wrzesień 04, 2018, 21:51:29 ---Tak, dzięki za przypomnienie Zielonego, próbowałem sobie przypomnieć co to za as był. Tak, chciałem jego głowy i serio, do dziś nie mogę zrozumieć, jak można bronić kogoś, ktoś nie widzi tego, że strzelanie do crashniętych gości którzy przylecieli nam pomóc jest marnowaniem tlenu ładowności serwera.

--- Koniec cytatu ---

Jak strzelali do blue to sprawa bezdyskusyjna, jak nie do blue tylko do kogoś kto wpadł na 3rd party i akurat okazało się że strzelał do tych samych gości co my - technicznie nic w tym złego, a combatki+bicie DCków jest trochę ciekawsze niż anchor i F1 na komendę. ;) Btw. dzięki strzelaniu do DCków spadł pierwszy Molok, to szlachetna rola ważna w każdej bitwie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej