Eve Online > Dyskusje ogólne
Polski sov alliance w EVE - hipoteza badawcza
Amek Vi:
--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 04, 2018, 21:02:03 ---Ale się tu szamba wylało...
--- Koniec cytatu ---
Ktoś tu wprowadził trochę polotu na tym ostatnio smutnym jak pizda forum 8).
Qlko1:
Drama w C0venie żyje dłużej niż sam C0ven :)
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 04, 2018, 21:35:29 ---Drama w C0venie żyje dłużej niż sam C0ven :)
--- Koniec cytatu ---
C0ven nadal żyje - tak długo, jak długo żyją dramy. Ten ticker dramą stoi.
Isengrim:
--- Cytat: mkx w Wrzesień 04, 2018, 20:56:33 ---a przeszkadzało ci jak vurion w BR latał i zbierał drop z tytków podczas jednej z najwiekszych bitew ? :) Mi nie
Mowa tutaj pewno o ZielonymPl no cóż osoba bardzo szanowana w pewnych kręgach xD.
Z chęcią przeczytałbym jeszcze raz to parędziesiąt komentarzy na kb pod jego losem :). Wszyscy go ukamienować chcieli.. jam jeden się wstawił za nim bo czarne chmury nad nim wisiały, chciałeś jego głowy Xd.
Aramil Liodon niestety nie siedziałem w CIA i wybacz ale nie kojarzę Cię. Nie czytałem spamu na ally czacie bo timery były podawane na stronce. A grając tyle ile grałem wiedziałem co się dzieje z Tsa ruskich czy to naszego.
Ale obiecuję zrobię wywiad wśród znajomych z tamtych czasów popytam czy cię pamiętają.. Może była jakaś sytuacja-akcja gdzie sobie przypomnę !
--- Koniec cytatu ---
LOL, do B-R sie nie dało wlecieć subcapsem. :D A nie, Tobie się udało whore cepem. Dzięki za wyciągnięcie tej bitwy. :D
Tak, dzięki za przypomnienie Zielonego, próbowałem sobie przypomnieć co to za as był. Tak, chciałem jego głowy i serio, do dziś nie mogę zrozumieć, jak można bronić kogoś, ktoś nie widzi tego, że strzelanie do crashniętych gości którzy przylecieli nam pomóc jest marnowaniem tlenu ładowności serwera.
A Aramila to nawet ja kojarzę, mimo że się ewidentnie minęliśmy (on się aktywował, my z minionami wychodziliśmy) więc c'mon, albo pora zacząć brać Geriavit, albo przestać ściemniać. ;)
MuadDib:
Sugeruję zamknięcie topica.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej