Eve Online > Przedpokój

Prawdopodobnie pożeganie z EVE

<< < (6/12) > >>

Jan Morgenstern:
Ofiary oskarżały mnie o to, że jestem pvp botem bo zabijałem je o różnych porach  >:D Z aledrogo nie miałem nigdy nic wspólnego. Kiedys kupowałem tam stare monety ale to było zanim zaczęłem grać w jakiekolwiek MMO i nie sądzę aby to było problemem. Jedyne co się mogą czepić i co według nich jest banowalne to ujawnianie korespondencji z GM i tu jestem winny  >:D

Pogrzebałem trochę więcej w necie i znalazłem coś takiego:

https://skemman.is/bitstream/1946/27810/1/thesisMAS_GudmHelga_2017.pdf

"The Billing and Billing Fast Track queues focus on billing and account related matters, such as log in issues, lost accounts, payment issues, cancellations and more. The difference between them is that tickets handled in the Fast Track queue should in general be easier to handle, in most cases using standard procedures with already existing replies. The regular Billing queue meanwhile contains tickets that require more experienced GMs and may not entirely fit an existing standard procedure."

Z pracy "Waiting Time Estimation A Case of EVE Online and CCP Customer Support" Guðmundur Helgason.

To potwierdza moje podejrzenie o wklejenie mi w pierwszej odpowiedzi standardowej formułki. Tylko zanim udziela się nawet standardowej odpowiedzi to ktoś jednak powinien przeczytać choćby na co odpowiada. Inaczej wychodzi coś takiego:

https://www.youtube.com/watch?v=TG-6iobBUqI

Jak to miło, że klasyka wciąż żywa i ma wiernych naśladowców. ;D Swoją drogą to system prawdopodobnie by padł, gdybym napisał, że salceson był nieświeży a kilogram cukru ważył 0.6kg  :P

Zgudi:
Co do salcesonu... gdybyś jednak miał dość EVE i wiedział, że nie chcesz wracać, to jak w ostatnich słowach Stonogi krzyczącego z więzienia:

"Jedźcie pod CCP, rozbijcie tam miasteczko i jedźcie z tymi kur..mi!"  :P

https://www.youtube.com/watch?v=s6XtIwlJlSA&app=desktop

[BU FU] Karas:
Nie umiem Ci pomoc, ale moge popilnowac Twoje assety, co by sie nie zmarnowaly.

Doom:

--- Cytuj ---To potwierdza moje podejrzenie o wklejenie mi w pierwszej odpowiedzi standardowej formułki.
--- Koniec cytatu ---
Ptysiu wyżej pisał że pracuje w obsłudze klienta. Patrząc po tym co napisał wnioskuję że jego firma stawia na wysoką jakość swojej obsługi. Drugą stroną medalu są takie firmy jak mój pracodawca którzy obsługę klienta traktują jako zło konieczne. W tego typu firmach obsługę klienta się robi jak najmniejszym kosztem, a wiele skrypt eksperymentuje z różnymi eksperymentalnymi skryptami które odpowiadają Tobie zamiast żywego człowieka, albo chociaż przedstawiciela naczelnych. Tego typu skrypty często udzielają odpowiedzi z dupy, która wygląda jak standardowa copypasta bo z reguły nią jest, wklejona w pole odpowiedzi bez czytania opisu sprawy.
Jeśli CCP się w to bawi to czasami dopiero 2-3 poziom eskalacji to będzie faktycznie żywy człowiek. W Twoim wypadku stawiam że druga odpowiedź prawdopodobnie już była od żywego operatora, ale też takiego gorszego jeśli nie posprawdzał dat.

Jan Morgenstern:
Karaś no nie wiem. CCP zaoferowało mi potrojenie moich euro i przypilnowanie assetów ale rozważę Twoją propozycję także.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej