Śmietnisko > Flamewar

Czy Goony to patologia - odcinek któryś tam

<< < (5/11) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: [BWTF] Nightwisherek w Luty 13, 2018, 08:52:50 ---A co jest złego w multiboxowaniu? Mówimy o czymś zupełnie innym.
Poza tym czego tu nie rozumieć Goonsi mają procedurę na potencjalnych "bociarzy". Tak jak i Ty byś miał(może masz) w swojej korporacji gdybyś tego nie akceptował.

--- Koniec cytatu ---

Gdzie ja napisałem, że multiboksowanie jest nielegalne.
Nielegalne są boty.

Poza tym widzę, że nie zrozumiałeś o co chodzi, więc przeczytaj sobie post, który zacytowałem jeszcze raz.

[BWTF] Nightwisherek:
Nie no zgadza się, natomiast fakt faktem Goonsi mają swoją politykę na to - czy skuteczna ? Wali mnie to dopóki nie zobaczę sam bota :)

[NOGRL] Asm Nihouyah:

--- Cytat: Filip Bonn w Luty 13, 2018, 07:26:26 ---Co kurwa?
Ty to na serio piszesz?
Za niewinność nie banują ale widzę w goonach rączka rączkę myje.
Te tłumaczenie jest tak pokrętne, że to jest masakra jakaś.
"Procedura weryfikacyjna"?!? Jaka?
-hej stary, chodzą plotki że bocisz czy to prawda?
-nie no co Ty, multiboxuje sobie na lajcie
-hehe

--- Koniec cytatu ---

Zacznijmy od tego, że w goonach nie jestem. Procedura raportowania ma za zadanie upewnić się, że jak bociarz dostanie bana, to 1) w chwili bana nie będzie w Goonswarm (czyli jakby CCP robiło statystyki gdzie bocą, to gooni nie bocą) 2) będzie zaraportowany przez leadership GSF (patrzcie CCP jak bardzo pilnujemy, żeby bocenia nie było) 3) jest rozliczony z resztą goonów jeśli chodzi o pożyczki, powierzone rzeczy itd. (coby osoba postronna, która nie boci nie straciła na tym, że np. bociarz wziął 30bil pożyczki na zainjectowanie bot rorquali). Dodatkowo CCP ma w swojej historii sytuacje, gdzie (temp) bany rozdawali tylko na podstawie podejrzeń, bez żadnego sprawdzenia. Teraz pomyśl co się stanie, jak seria raportów i tempban trafi np. na supercapitalowego FC w momencie gdy flota jest wylogowana 3 regiony dalej na deployu. Chodzi tylko o to, żeby bany za makra/boty nie zaszkodziły pozostałym w Imperium.

[BWTF] Savannah Kado:
Czyli procedura kontroli wewnetrznej...

Filip Bonn:
W której wg tego co czytamy to gooni najpierw sprawdzają czy delikwent botuje (pewnie z fusów) a dopiero po potwierdzeniu (lol) zgłaszają do ccp - śmiechu warte i nielegalne

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej