Śmietnisko > Flamewar
Czy Goony to patologia - odcinek któryś tam
[BU FU] Karas:
Jak dla mnie, jebac boty. bardziej boli mnie, ze lokalsy nie maja interesu w bronieniu systemu w ktorym farmia.
Tzn w kazdym systemie powinna byc strukturka którą mozna by przekrecic w momencie jak system przez ostatnia godzine byl farmiony. np 10min flipowania, po ktorym spada security status o 1 i 24h reinforce na kolejna mozliwosc.
Moze jak ilosc anomalek spadnie do zera, to wymusi na hostach do zmiany sposobu zabawy w ta gre.
[BWTF] Nightwisherek:
--- Cytat: Filip Bonn w Luty 13, 2018, 10:18:11 ---W której wg tego co czytamy to gooni najpierw sprawdzają czy delikwent botuje (pewnie z fusów) a dopiero po potwierdzeniu (lol) zgłaszają do ccp - śmiechu warte i nielegalne
--- Koniec cytatu ---
Filip próbuje zrozumieć Ciebie i jakoś mi nie idzie...dlaczego śmiechu warte jest działanie mające na celu znalezienie dowodu (jakiegokolwiek) że ktoś boci? Bo dla mnie to bardziej właściwa droga aniżeli spamowanie "report bot" na pałę. Nielegalne? Why?
Filip Bonn:
Dlatego śmiechu warte bo nie mają narzędzi jak devsi. I teraz ja się zastanawiam dlaczego nie zauważasz tak oczywistej oczywistości, specjalnie?
A jesli ta goonowska "komisja", nie znajdzie dowodów to nie zgłasza ticketa do ccp?
Bo konkretnie o to mi chodzi.
Domyslasz się już do czego zmierzam czy dalej ciemność? >:D
Gaavrin:
--- Cytat: Filip Bonn w Luty 13, 2018, 11:53:01 ---Dlatego śmiechu warte bo nie mają narzędzi jak devsi. I teraz ja się zastanawiam dlaczego nie zauważasz tak oczywistej oczywistości, specjalnie?
A jesli ta goonowska "komisja", nie znajdzie dowodów to nie zgłasza ticketa do ccp?
Bo konkretnie o to mi chodzi.
Domyslasz się już do czego zmierzam czy dalej ciemność? >:D
--- Koniec cytatu ---
https://www.eveonline.com/article/the-eve-security-taskforce-report-a-bot/
Przeczytaj sobie co powinieneś zrobić zanim zglosisz że ktoś boci. To jest dla mnie śmiechu warte, bo mi by się za cholere nie chciało obserwować goscia tak długo. I teraz weż 3000 gości z karmafleet, którzy po tygodniu grania w eve widzą 6 rorquali jednego gościa na pasku i weź im wytłumacz, że to nie bot. I jeden z drugim klinkną raport bot na niewinnym gosciu bo nie wiedza o czym mówią.
Jestem przekonany, że jeżeli ktoś zachowa procedurę sugerowaną przez ccp i zaraportuje bota to nikt mu złego słowa w goonach nie powie.
Swoją drogą, to jak dla mnie delve to wogóle najgorszy w tym momencie region do bocenia. Za duży tłok, a ochrona goonowych superow i tak ci nie pomoże jak nie wejdziesz na comsy.
[BWTF] Nightwisherek:
No to teraz rozumi cieć. I to się zgadza, że GSF nie ma narzędzi, ale ustanowiło sobie takie prawo i je "stara" się egzekwować. Ba niestosowanie się ogólnie do zasad szybko i skutecznie jest rozwiązywane, niektórym to pasuje innym nie. Z tego co pamiętam to był taki przypadek że był zabity super we własnych szeregach GSF w związku z boceniem, kwestia czy był winny...nawet jeśli CCP nie znalazło w nim winy to spadł i kick.
tak z innej beczki, wczoraj mieliśmy ciekawą Polską flotkę - zebrało się kilka PL corpów na zabijanie śjakiegoś randomowego Azbela - wprawdzie liczyliśmy na bitkę :(, ale miło było. Nawet zawitał znany jutuber Sześcienna geometria! :p
https://zkillboard.com/kill/67997238/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej