Śmietnisko > Off Topic
Piżama party next generatoion :P
Xarthias:
No dobra, pieska wystrzelili w kosmos i odleciał, więc nasze teorie można wyrzucić do kosza ;D ;D ;D
Mówcie co chcecie, ale mi się ST:D z odcinka na odcinek podoba coraz bardziej i na kolejne czekam bardziej niż na The Last Jedi... Kto mi kupi koszulkę Disco pod choinkę? :P
Tylko ta scena pod prysznicem z myciem zębów całkiem niepotrzebna. Nie żebym miał coś przeciwko, ale mi to jakoś nie pasuje do uniwersum konwencji serialu. Chociaż kończy się ciekawie...
No i cebuLorca dostał kolejną warstwę. Chociaż USS Buran? pls...
Azbuga:
a wg mnie im dalej tym gorzej... ucieczka z kosmicznego więzienia jest prostsza niż dzisiaj z aresztu wystarczy dać komuś w pysk... ble
Gaavrin:
Ja nie dotrwałem do ucieczki, przestałem oglądać w połowie odcinka.
Xarthias:
--- Cytat: Azbuga w Październik 18, 2017, 08:51:20 ---ucieczka z kosmicznego więzienia jest prostsza niż dzisiaj z aresztu wystarczy dać komuś w pysk...
--- Koniec cytatu ---
Tak to jest, jak więzieniem zarządza baba (nawet klingońska), myśląca niekoniecznie głową... ;D
Venzon 2003:
--- Cytat: [GEWNS] Xarthias w Październik 18, 2017, 14:11:43 ---Tak to jest, jak więzieniem zarządza baba (nawet klingońska), myśląca niekoniecznie głową... ;D
--- Koniec cytatu ---
lewacki przegryw - dotrwalem do konca
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej