Śmietnisko > Off Topic

Piżama party next generatoion :P

<< < (9/16) > >>

Xarthias:
Jak wrażenia po czwartym (trzecim? drugim? pierwszym regularnej serii?) odcinku?

Zgudi:
Całkiem sympatycznie się oglądało. A jednak przetestowali napęd grzybkowy. Jedyne co było niefajne dla mnie to oglądanie klingonów, bardziej drażnią mnie niż zachęcają.

Gaavrin:

--- Cytat: Gaavrin w Październik 04, 2017, 13:59:18 ---Z mojej znajomosci uniwersum star treka wynika, że ieżeli coś nie ma sensu i jest sprzeczne z timelinem pozostałych seriali, to na pewno sie wydarzy. Także grzybkowy naped będzie fruwał że ho ho.

--- Koniec cytatu ---

Liczyłem, że chociaż poczekają z tym do finału sezonu.

Xarthias:

--- Cytat: Zgudi w Październik 09, 2017, 19:23:29 ---A jednak przetestowali napęd grzybkowy.
--- Koniec cytatu ---
Ale za to wiemy, czemu się nie przyjął i nie ma go w dalszych seriach. Jest po prostu niehumanitarny, biedny grzybkowy stworek strasznie cierpi nawigując i tylko ktoś tak bezwzględny jak Lorca może go wykorzystać...

;D ;D :'( ;D

A już miałem nadzieję na jakieś "sensowniejsze" wytłumaczenie :D

I zobaczcie jak znowu "biały" holiłód manipuluje nami wszystkimi. Straszna ksenofobia.
Główna bohaterka - czarna, jak się dostała na stanowisko to od razu narozrabiała i teraz powinna siedzieć (jak dobry czarnuch) w więzieniu. No, ale łaskawy białas ją wyciągnął i dał szansę, chociaż ona ciągle próbuje nadwyrężyć jego zaufanie - a to włam, a to nie chce dać mu nowej broni...
Mamy też pierwszych dwóch homoseksualistów w ST (Stamos i ten jego "przyjaciel" z Glenna). I co? Jeden już nie żyje, a drugi zbiera opierdol za opierdolem, bo jest straszna ci(a)pa.
Kolejne dwa trupy - dwie kobiety i w dodatku azjatki. I w dodatku przytępawe (no, ta "szefowa security" to już wyjątkowo) bo giną za własną głupotę.
Obcy na pokładzie, parzystokopytny Saru, to też "ofiara" i straszna dupa wołowa.
I tak naprawdę tylko prawdziwy, heteroseksualny, biały mężczyzna ma się w tym serialu dobrze.
Holiłudzie, nie idź tą drogą  ;D ;D ;D

Dux:

--- Cytat: [GEWNS] Xarthias w Październik 10, 2017, 09:28:33 ---Ale za to wiemy, czemu się nie przyjął i nie ma go w dalszych seriach. Jest po prostu niehumanitarny, biedny grzybkowy stworek strasznie cierpi nawigując i tylko ktoś tak bezwzględny jak Lorca może go wykorzystać...
--- Koniec cytatu ---

Albo nie dało się stworzyć innego "nawigatora", więc jak mu się zmarło (do czasów, w których miały miejsc poprzednie części ST), nie było komu statku prowadzić.
Albo potomkowie naszych ziomali kiedy usłyszeli, że cała przestrzeń kosmiczna usiana jest grzybami, to w złota polską jesień wybrali się tam z wiadrami i koszykami. A potem nie było już na czym lecieć :P :D

--- Cytuj --- Straszna ksenofobia.
I tak naprawdę tylko prawdziwy, heteroseksualny, biały mężczyzna ma się w tym serialu dobrze.

--- Koniec cytatu ---

E tam. Czarni, napakowani i z wyrostkami na nosie Klingoni trzymają się mocno :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej