Śmietnisko > Off Topic
Piżama party next generatoion :P
Xarthias:
Venz, kliknąłeś Cytuj nie przy tym poście :P ;D ;D
--- Cytat: Gaavrin w Październik 18, 2017, 10:55:47 ---Ja nie dotrwałem do ucieczki, przestałem oglądać w połowie odcinka.
--- Koniec cytatu ---
Noob :P
Ulf Nitjsefni:
Odcinek wymiotny. Niesporczak , który w trzecim odcinku ganiał Klingonów i federacyjnych siejąc grozę, na Discovery zwinął się w kłębek i udawał martwego. Taki psiaczek potulny. Końcówka no jak to na nowe czasy przystało. Nawet nie jestem zdziwiony. Zapowiadali różni mądrzy ludzie, że tak będzie to i jest.
Soulscream:
Zapomniałeś o robaku co miał w dupie nadajnik :D
Zgudi:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Październik 19, 2017, 09:19:31 ---Odcinek wymiotny. Niesporczak , który w trzecim odcinku ganiał Klingonów i federacyjnych siejąc grozę, na Discovery zwinął się w kłębek i udawał martwego. Taki psiaczek potulny.
--- Koniec cytatu ---
Nie tyle ganiał co zeżarł ze smakiem tuzin klingonów i załogę statku. Tylko majonezu/keczapu/musztardy (kto co lubi) mu brakowało. A potem taki potulny. Nie trzyma się to kupy.
Dux:
No załogi nie zeżarł, bo się sama po wadliwym "lądowaniu" poskręcała. Ewentualnie dał ciała (może właśnie celowo), przez co spowodował śmierć załogi. Czyli w sumie zabił, ale nie spożył :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej