Śmietnisko > Off Topic

Piżama party next generatoion :P

<< < (5/16) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Gaavrin w Wrzesień 30, 2017, 12:13:10 ---Chociaż to co zrobili to jakiś taki zgniły kompromis, którego nie uważam za najlepsze rozwiązanie.

--- Koniec cytatu ---
Bo mimika twarzy tych klingonów jest fatalna, przez co wydają się mało wiarygodni. Gołym okiem było widać, że tyle tapety nawalili na facjatę tym aktorom, że innymi mięśniami prócz ust nie mogli poruszać. Niekiedy miałem wrażenie, że wyglądają jak kukły. :)

Zgudi:
Bump.

Sądzę, że 3-ci odcinek jest nieco lepszy od dwóch pierwszych. Nie ma już wrażenia, że producenci przepakowują obraz wątkami, cutscenkami i wybuchami dla lepszego efektu "WOW!". Akcja trochę zwolniła i jest więcej dialogów. No i w końcu kapitan i pierwszy oficer nie porywają się na samobójczą misję ratowania wszechświata, chociaż nie wiem czy to się nie zmieni w kolejnych odcinkach. :)

Edit:

Stopnie wojskowe i uniformy w serialu:

Venzon 2003:
Tutaj jest piekne podsumowanie tego jak lewacki holywood pozamiatal - polecam zobaczyc calosc - mozna z przymrozeniem oka
https://www.youtube.com/watch?v=aBb0hyuIfYQ&feature=youtu.be&t=11m46s
Ja osobiscie jestem zawiedziony  :'(

[VIDE] Herezja:
Czekam na film lub serial, w którym bohaterowie będą tak różnorodni jak dla przykładu postacie z książki /Szpital Kosmiczny/ White James-a. Bo w piżama party wszyscy są humanoidami z dwojgiem oczu, rąk, nóg itd.

Azbuga:
a ja z zadziwiającą przyjemnością obejrzałem pierwsze 3 odcinki "the orville" taki startrek bez startreka :) jest głupie, ale bez zadęcia i nie udaje że jest czymś innym niż durnowatą rozrywką... ale klimat ma jak dawne filmy z kapitanem kirkiem czy pickardem z oryginalnej serii. I ogromny plus u mnie za scenografię. Bo jest bardzo oszczędna i sterylna ale pasuje idealnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej