Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Nauka o EVE - dyskusja
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: .xXmieczuXx. w Luty 10, 2017, 17:22:02 ---Ha, ha... nie nooooo, jak byk stało na czacie "szkolenie podstawowe" :D
Tylko wtedy jeszcze nie łapałem śmiercionośności tej gry. Podejrzewam też, że jestem najkrótszym stażem korpo-kadetem :D
--- Koniec cytatu ---
tak mam przy Tobie w bazie danych - "rage quit". A odnosnie pvp w eve to jest wszedzie jesli wydokujesz.
.xXmieczuXx.:
"rage quit" ? Brzmi groźnie :D
Filip Bonn:
--- Cytat: [NAUKE] Son of Rainbow w Luty 10, 2017, 17:30:16 ---tak mam przy Tobie w bazie danych - "rage quit".
--- Koniec cytatu ---
K*rwa Rainboł masz uczyć nowych a nie zniechęcać!
:P
.xXmieczuXx.:
Czyli coś narozrabiałem ? Weźta mi wytłumaczcie, bo już w grze jestem wystarczająco niedinformowany :p
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: .xXmieczuXx. w Luty 10, 2017, 19:12:23 ---Czyli coś narozrabiałem ? Weźta mi wytłumaczcie, bo już w grze jestem wystarczająco niedinformowany :p
--- Koniec cytatu ---
nieeee, po prostu ze wszedles do korpa, zdenerwowales sie i wyszedles. Przy kazdym mam jakas notke. Z czasem np "dobry kajter", "szkoli sie pod nulla", badz WH, "jara go support we flocie". Jak mam natlok duzej ilosci ludzi to po prostu wiem komu jaki fit podeslac bo kumpel sie np czyms pochwalil :] czy jak go ukierunkowac. Nawet zaznaczam sobie czesto jak placi za gre, czy real cash czy iskami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej