Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Nauka o EVE - dyskusja

(1/12) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:
Opis korporacji.

Filip Bonn:
NeO?

[youtube]http://youtu.be/d6DZOq2hulk[/youtube]

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Filip Bonn w Styczeń 03, 2017, 10:55:21 ---NeO?

--- Koniec cytatu ---

NoE wiesz, mam duzo alpha ludzi, staramy sie ich pchac do omegi i nie chcemy by skonczyli kopiac czy robiac misje w hi. Korp powstal z rozpadu CDN. , Qlko1 stwierdzil ze najlepsze miejsce dla uczenia nowych jest null, bardzo szanuje to co robi, bardzo go lubie ale sie z tym nie zgadzam wiec podzielilismy corpa na osoby ktore chca sie uczyc w low czy null.

Soulscream:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Styczeń 03, 2017, 12:50:38 ---NoE wiesz, mam duzo alpha ludzi, staramy sie ich pchac do omegi i nie chcemy by skonczyli kopiac czy robiac misje w hi. Korp powstal z rozpadu CDN. , Qlko1 stwierdzil ze najlepsze miejsce dla uczenia nowych jest null, bardzo szanuje to co robi, bardzo go lubie ale sie z tym nie zgadzam wiec podzielilismy corpa na osoby ktore chca sie uczyc w low czy null.

--- Koniec cytatu ---

Wleci taki później to 0.0 odstrzelą go bo stracił wszystko co ma i tyle z grania.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 04, 2017, 08:08:54 ---Wleci taki później to 0.0 odstrzelą go bo stracił wszystko co ma i tyle z grania.

--- Koniec cytatu ---

Najlepsza strategia, zeby nie zostac odstrzelonym, to nie latac. Najlepszy sposob, aby nie latac, to nie grac. I te strategie stosujesz z powodzeniem, co nie przeszkadza ci od lat aktywnie komentowac na tym forum i doradzac grajacym - pewne rzeczy sie nigdy nie zmieniaja.

Czy jestem zaskoczony zagladajac tu po kilku latach i widzac Soulcreama udzielajacego porad "jak grac" w temacie korporacji szkoleniowej dla poczatkujacych?

Nie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej