Forum Gry > Inne gry

Stellaris

<< < (2/3) > >>

[.BSI.] Dheedee:
Stellaris jest sympatyczne, początkowo i owszem było tak że jak się doszło do late game to było już mocno z górki. W tej chwili wprowadzone zostały eventy krytyczne które nawet bardzo rozwiniętą cywilizację potrafią rozgnieść. Pół biedy kiedy się to dzieje na terenie który się m we władaniu lub dostępnym, kiedy na terenie innego imperium to niestety SI nie zawsze wystarczająco szybko reaguje i po kilku latach jest już za późno...

GlassCutter:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Grudzień 18, 2016, 08:32:45 ---Nigdy nie rozumiałem fenomeny EU, pewnie dlatego, że nigdy nie zagrałem.

--- Koniec cytatu ---

Po 100+ godzinach też nie rozumie czym się ludzie jarają ;)

Filip Bonn:
kupiłem na promo,
narazie walcze z tutorialem,

[NAUKE] Son of Rainbow:
Jesli grales w EU lub CK to ze stellaris nie powinienes miec problemu. Ja gram raz w tygodniu srednio. No i niedlugo wychodzi nowy dodatek https://www.paradoxplaza.com/stellaris-utopia

P.S rady na poczatek - nie zaczynaj gry w galaktyce pierscieniowej/ring (bardzo agresywba rozgrywka), nie graj po Polsku bo jest masa bledow, nie tworz wlasnej rasy na poczatku i nie graj kims kto nie podrozuje przez hyperspace travel. Miej na poczatku min 3 science shipy, po zrobieniu pierwszej kolonii dorob troche statkow do obrony bo zaczna pojawiac sie piraci.  W sumie wsio.

Jakub Trokowski:
Właśnie, a dodatek wygląda, że rozrusza dość mid/late game.
Wiecie ile może taka rozgrywka trwać na multi? Chciałby ktoś sprawdzić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej