Eve Online > Dyskusje ogólne

CCP oferuje powrot do EVE na 10 dni za 1 euro...To se ne vrati ?

<< < (9/13) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2016, 10:54:28 ---Ostatnio leciałem, sobie jajkiem do Jita... na autopilocie z terenów goonsowych. Nic się nie stało :(.

--- Koniec cytatu ---

Ja też uważam, że Gooni to rak. :P

Soulscream:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 24, 2016, 10:57:19 ---Ja też uważam, że Gooni to rak. :P

--- Koniec cytatu ---

Obecny GS nie ma nic wspólnego tak naprawdę z tym starym. Nawet poprawność polityczna jest i czarny humor momentami zakazany :).

VonBeerpuszken:

--- Cytuj ---Dev nie prowadzi za rączkę w innych mmo. Dev daje Ci content pve. A w mmo czy tego chesz czy nie chcesz content pve musi być interesujący
--- Koniec cytatu ---
No cóż, w EVE jest na odwrót niż w innych popularnych mmo - PVE jest tylko dodatkiem do PVP.
A poza tym w tym temacie jest coraz więcej nowości, więc PVe w EVe juz nie kończy się na misjach i anomalkach.

EDYTA: PVE w EVE jest po prostu dostosowane do świata, do piaskownicy. Nie potrafie sobie wyobrazić popularnych w innych grach wydarzeń typu - znajdź 1000 jajek wielkanocnych a dostaniesz statek premium :D
Przeca CCP by zostało zabite śmiechem.

Soulscream:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 24, 2016, 11:05:32 ---No cóż, w EVE jest na odwrót niż w innych popularnych mmo - PVE jest tylko dodatkiem do PVP.
A poza tym w tym temacie jest coraz więcej nowości, więc PVe w EVe juz nie kończy się na misjach i anomalkach.

--- Koniec cytatu ---

Tak wiem, ale jakoś na pvp trzeba zarobić. Handel, produkcja, scammowanie nie zawsze są domeną wszystkich ludzi. Dlatego mówie. PVE jest marchewką mimo wszystko. Przeciętny wciskacz f1 spędza więcej czasu walac w krzyżyki czy układając logiczne układanki ze sleepersami.

Puszken w żadnym poważnym mmo nie ma end gamu w stylu poszukaj jajek dla zająca ;). Są grupowe rajdy z resetami co tydzień, na bank da się to jakoś zaadaptować do eve z rewardami na poziomie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2016, 11:07:42 ---Tak wiem, ale jakoś na pvp trzeba zarobić. Handel, produkcja, scammowanie nie zawsze są domeną wszystkich ludzi. Dlatego mówie. PVE jest marchewką mimo wszystko. Przeciętny wciskacz f1 spędza więcej czasu walac w krzyżyki czy układając logiczne układanki ze sleepersami.

--- Koniec cytatu ---
Wiesz co? PVE nie tknąłem od lat, był tylko krótki czas kiedy przy okazji robiłem reliki.
Od razu mówię, nie jestem w grze typowym PVPerem, raczej nazywam ten styl gry "drobnym złodziejstwem" (nom... wzoruję się troche na ukochanym serialu :D)
Utrzymuje się tylko z tego co uda mi się zrabować :P I wcale nie są to małe pieniądze.
Można połączyć przyjemne z pożytecznym? Można :)
I za to właśnie lubię EVE, nie muszę napierdalać setek mobów, wykonywać debilnych misji czy robić cokolwiek czego nie lubię, po to żeby móc robić co lubię.

--- Cytuj ---Puszken w żadnym poważnym mmo nie ma end gamu w stylu poszukaj jajek dla zająca ;). Są grupowe rajdy z resetami co tydzień, na bank da się to jakoś zaadaptować do eve z rewardami na poziomie.

--- Koniec cytatu ---
Mówiłem w mocnym skrócie.
Wyobrażasz sobie jakiekolwiek rajdy w świecie który ma swoją "kulturę" pod tytułem wielkanoc, boże narodzenie itp?
Nie daj boże żeby coś takiego sie pojawiło... nie daj boże...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej