Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP oferuje powrot do EVE na 10 dni za 1 euro...To se ne vrati ?
Gaavrin:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2016, 10:58:26 ---Obecny GS nie ma nic wspólnego tak naprawdę z tym starym. Nawet poprawność polityczna jest i czarny humor momentami zakazany :).
--- Koniec cytatu ---
Mogę się mylić, ale Karas napisał na początku tego tematu mądre słowa, o ludziach którzy pamiętają eve, jako ekipę z którą latali. Sam tak miałem. Z tego co piszesz, to też to przeżyłeś. Ale nie obarczaj skopanego pve w eve winą za to, że ludzie z którymi latałeś przestali grać. Ludzie grają w eve przeciętnie i tak dużo dłużej niż w inne gry.
A swoją drogą to trzeba by chyba napisać jakiś komunikat na pierwszej stronie centrali dla nowych graczy, że centrala to nie forum o eve, tylko forum ludzi którzy kiedyś grali w eve. Najbardziej żywym działem są 'inne gry' a jak o eve, to rozmawiamy tylko o tym, czy umiera, czy już umarło. Jakbym się zastanawiał czy zagrać w eve, po obejrzeniu tego forum bym pewnie zrezygnował.
Filip Bonn:
--- Cytat: Gaavrin w Marzec 24, 2016, 11:30:35 ---Mogę się mylić, ale Karas napisał na początku tego tematu mądre słowa, o ludziach którzy pamiętają eve, jako ekipę z którą latali.
A swoją drogą to trzeba by chyba napisać jakiś komunikat na pierwszej stronie centrali dla nowych graczy, że centrala to nie forum o eve, tylko forum ludzi którzy kiedyś grali w eve. Najbardziej żywym działem są 'inne gry' a jak o eve, to rozmawiamy tylko o tym, czy umiera, czy już umarło. Jakbym się zastanawiał czy zagrać w eve, po obejrzeniu tego forum bym pewnie zrezygnował.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
VonBeerpuszken:
Wracając do PVE, jedyne PVE jakiego mi brakuje to Black market w Empire i "zorganizowana przestępczość" NPCy, typu przemyt, handel zabronionymi towarami itp.
Takie "mroczne" podziemie z agentami, przestępczymi zadaniami itp.
Dokładnie coś a'la Firefly, czy ostatnio "Dark matter".
Niechby CCP to wprowadziło, a będe tym kto zgasi światło w grze, za 20 lat :D
Soulscream:
--- Cytat: Gaavrin w Marzec 24, 2016, 11:30:35 ---Mogę się mylić, ale Karas napisał na początku tego tematu mądre słowa, o ludziach którzy pamiętają eve, jako ekipę z którą latali. Sam tak miałem. Z tego co piszesz, to też to przeżyłeś. Ale nie obarczaj skopanego pve w eve winą za to, że ludzie z którymi latałeś przestali grać. Ludzie grają w eve przeciętnie i tak dużo dłużej niż w inne gry.
--- Koniec cytatu ---
Ale ja nie piszę o ludziach z którymi latałem, mam z nimi kontakt w innych grach. GS się zmieniło, nie jest tym co było i mi nie odpowiada wizja Mittaniego i tyle. Mam swoich znajomych, moge sobie polecieć na flotę - ale czasami mam ochotę wydokować machariela i postrzelac do superduper pve i zaczynają się schody :).
VonBeerpuszken:
--- Cytuj ---Najbardziej żywym działem są 'inne gry' a jak o eve, to rozmawiamy tylko o tym, czy umiera, czy już umarło. Jakbym się zastanawiał czy zagrać w eve, po obejrzeniu tego forum bym pewnie zrezygnował.
--- Koniec cytatu ---
Bo Polak chyba lubi odgrywać rolę cięrpiętnika... męczy się... jęczy jak to jest złe, do bani, nudne, no, ogólnie do dupy, nic tylko zakopać i nie patrzeć gdzie... ale GRA :P
A jak nie gra to prawie z pogardą patrzy na tych co uważają inaczej, bo są tacy naiwni.
I to nie tylko tu, ostatnio troche pogrywam w WoWS... boziu, jakie męki ludzie przechodzą w tej grze to w głowie sie nie mieści - to tak na podstawie lektury forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej