Eve Online > Dyskusje ogólne

o 19.20 padla mi EVE

<< < (3/8) > >>

Qlko1:

--- Cytat: Krogulec w Luty 29, 2016, 19:34:26 ---ani nie zadawałem  uszkodzeń ,ani podjąć lupy  , drony nie zadokowały   , nie można się  zalogować na "Accout Menadgment"    ,czy ktos tak jeszcze ma/mial  ??

maly update 19.43  czasu polskiego -serwer status unknown

19.55 -Accout Managment  - działa

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---The Domain market region has been closed until further notice by the SCC while officials investigate allegations of insider trading. Please try again tomorrow, or refer to another market region for your trading needs.
--- Koniec cytatu ---

Ch*ja działa

Krogulec:

--- Cytat: Zgudi w Luty 29, 2016, 21:05:03 ---No ok, ale rozwiń to zdanie:Chodzi o to że otoczenie ma błędne wyobrażenie otaczającej rzeczywistości? Po prostu spekuluję bo chcę się czegoś dowiedzieć :)

--- Koniec cytatu ---

30 lat temu byl inny system szkolnictwa , komus zamazylo sie zeby z akademi zrobic uniwersytet  wiec polikwidowali  szkoly policealno-pomaturalne  tworzac kierunki na akademi zeby uzyskac uprawnienia uniwersytetu .

Zgudi:

--- Cytat: Krogulec w Luty 29, 2016, 21:14:33 ---30 lat temu byl inny system szkolnictwa , komus zamazylo sie zeby z akademi zrobic uniwersytet  wiec polikwidowali  szkoly policealno-pomaturalne  tworzac kierunki na akademi zeby uzyskac uprawnienia uniwersytetu .

--- Koniec cytatu ---
To mi nic nie wyjaśnia. Najlepiej gdybyś zaczął od początku i rozwinął całą odpowiedź.

Krogulec:
aktualnie serwer jest  oficjalnie  OFFLINE   - chyba będzie jakiś bonus   

Krogulec:
i odpalili klaster  z EVE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej