Eve Online > Dyskusje ogólne

o 19.20 padla mi EVE

<< < (2/8) > >>

Zgudi:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 29, 2016, 19:44:09 ---to samo
Xantinos pewnie się  wysadził w serwerowni w imię SC

--- Koniec cytatu ---
Dobre, +1

--- Cytuj ---mam problemy z ortografia i interpunkcja ,zauważono to w 1 klasie szkoły podstawowej. Ortografia mnie nigdy nie lubiala , ani ja jej - PRZEPRASZAM  - nic na to nie poradzę. Jeśli wiec zauważysz jakiś błąd  ,PRZEPRASZAM,zachowaj to dla siebie , wypominane mi tego nic nie zmieni
--- Koniec cytatu ---
Odbiegając nieco od tematu napiszę, że ja też jestem dysortografikiem, ale ciekawi mnie jak to jest u ciebie. Bo to wygląda troszkę jak osobista wojna z systemem. Wstawiasz po 5 spacji i robisz orty, żeby zademonstrować swoją nienawiść wobec systemu, języka polskiego czy może to coś innego? :)

Krogulec:

--- Cytat: Zgudi w Luty 29, 2016, 20:29:39 ---Dobre, +1
Odbiegając nieco od tematu napiszę, że ja też jestem dysortografikiem, ale ciekawi mnie jak to jest u ciebie. Bo to wygląda troszkę jak osobista wojna z systemem. Wstawiasz po 5 spacji i robisz orty, żeby zademonstrować swoją nienawiść wobec systemu, języka polskoego czy może to coś innego? :)

--- Koniec cytatu ---

wybrałem zawod  w którym nie ma znaczenia  czy pisze poprawnie  czy nie  ,w związku z tym przestałem zwracać na to uwagę  , studentom przekazuje swoja wiedze słownie i w rysunkach .Nie ma mowy o buncie wobec systemu  to wychodzi samo  ............  dla mnie nie jest to problem  , to otoczenie widzi cos czego ja  nie dostrzegam 

Zgudi:

--- Cytat: Krogulec w Luty 29, 2016, 20:39:26 ---wybrałem zawod  w którym nie ma znaczenia  czy pisze poprawnie  czy nie  ,w związku z tym przestałem zwracać na to uwagę  , studentom przekazuje swoja wiedze słownie i w rysunkach .Nie ma mowy o buncie wobec systemu  to wychodzi samo  ............  dla mnie nie jest to problem  , to otoczenie widzi cos czego ja  nie dostrzegam

--- Koniec cytatu ---
Hmmm, czyli jest to jakaś forma sztuki lub filozofii którą się zajmujesz? Skoro studentom przekazujesz wiedzę to znaczy że jesteś doktorem na uczelni?

Trudno mi wyobrazić sobie że robisz to czy owo "bo tak". Wydaje mi się że masz w tym jakiś cel i widzisz sens.

Krogulec:

--- Cytat: Zgudi w Luty 29, 2016, 20:45:28 ---Hmmm, czyli jest to jakaś forma sztuki lub filozofii którą się zajmujesz? Skoro studentom przekazujesz wiedzę to znaczy że jesteś doktorem na uczelni?

Trudno mi wyobrazić sobie że robisz to czy owo "bo tak". Wydaje mi się że masz w tym jakiś cel i widzisz sens.

--- Koniec cytatu ---

jestem wąsko specjalizowanym fachowcem   który uprawnienia zawodowe zrobił  w czasach kiedy nie śniło się ze trzeba będzie  kończyć Uniwerek żeby pracować w tym zawodzie   - na dzień dzisiejszy licencjat (ktory niewiele daje ,oprócz papieru ) .

Zgudi:

--- Cytat: Krogulec w Luty 29, 2016, 21:00:50 ---jestem wąsko specjalizowanym fachowcem   który uprawnienia zawodowe zrobił  w czasach kiedy nie śniło się ze trzeba będzie  kończyć Uniwerek żeby pracować w tym zawodzie   - na dzień dzisiejszy licencjat (ktory niewiele daje ,oprócz papieru ) .

--- Koniec cytatu ---
No ok, ale rozwiń to zdanie:

--- Cytuj ---to otoczenie widzi cos czego ja  nie dostrzegam
--- Koniec cytatu ---
Chodzi o to że otoczenie ma błędne wyobrażenie otaczającej rzeczywistości? Po prostu spekuluję bo chcę się czegoś dowiedzieć :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej