Eve Online > Dyskusje ogólne

o 19.20 padla mi EVE

<< < (4/8) > >>

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Luty 29, 2016, 19:56:46 ---To przestaje być śmieszne. Rozumiem, że za problemy sprzed tygodnia + dzisiejszy fackup ktoś mi odda 2 dni gry na konto?  >:(

--- Koniec cytatu ---

Kiedyś to była norma, nie płacz młody.

Dux:

--- Cytat: Soulscream w Luty 29, 2016, 22:30:46 ---Kiedyś to była norma, nie płacz młody.

--- Koniec cytatu ---

No własnie znowu sie wyp.... >:D

GlassCutter:

--- Cytat: Krogulec w Luty 29, 2016, 20:39:26 ---wybrałem zawod  w którym nie ma znaczenia  czy pisze poprawnie  czy nie  ,w związku z tym przestałem zwracać na to uwagę  , studentom przekazuje swoja wiedze słownie i w rysunkach .Nie ma mowy o buncie wobec systemu  to wychodzi samo  ............  dla mnie nie jest to problem  , to otoczenie widzi cos czego ja  nie dostrzegam

--- Koniec cytatu ---

No i zajebiście że masz to w dupie, ale pisząc cokolwiek publicznie wypada okazać szacunek dla tych którzy będą zmuszeni przebijać się przez to co "napisałeś". KAŻDA współczesna przeglądarka internetowa wyposażona jest w słownik który podkreśli Ci błędy, a o ile nie masz parkinsona to postawienie więcej niż jednej stacji jest działaniem celowym. Przyswojenie sobie również zasady że spacji nie stawia się przed znakiem interpunkcyjnym jest na poziomie dziecka z podstawówki.

sztosz:
Nie ma żadnej jednostki chorobowej która by była w stanie wytłumaczyć stawianie wielu spacji, czy też spacji przez znakami interpunkcyjnymi. A parkinsona to on nie ma skoro w EVE jest w stanie grać.

Zgudi:
Chciałem to z niego wyciągnąć. Wstępnie bylem pewien że to rodzaj buntu ideologicznego i że chłopak zacznie tłumaczyć nam swoją filozofię życia, ale wygląda na to, że on nie umie wyjaśnić dlaczego sam to robi. Po prostu "tak bo tak i huj". :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej