Eve Online > Market
Dyskusja o sprzęcie gamingowym
Filip Bonn:
--- Cytat: xantinos w Luty 25, 2016, 18:31:30 ---czytam co znajdę skoro jest napisane ze skok jest 75% na radkach i pokazują to w teście to im wierze.
Masz jakieś info które odwraca to co wyczytałem przed chwila ?
Chętnie przeczytam daj odnośnik.
--- Koniec cytatu ---
Zarzucasz mi że neguję przewagę czerwonych w dx 12?
przecież sam to pisałem dwa posty wyżej, gorzej Ci?
xantinos:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 25, 2016, 18:34:14 ---Zarzucasz mi że neguję przewagę czerwonych w dx 12?
przecież sam to pisałem dwa posty wyżej, gorzej Ci?
--- Koniec cytatu ---
no fakt :) moja kulpa najwyraźniej za długo już siedzę dziś na centralce :) pomyliłem zielonych z czerwonymi trudno daltonizm to nic złego :)
Zgudi:
--- Cytuj ---@lol biedny Zgudi kupił Nvidie :)
--- Koniec cytatu ---
Za rok w styczniu zamierzam zamienić na coś z pascala, jak wyjdzie. Zależało mi bardziej na ciszy niż wydajności tym razem. Radeony są sporo głośniejsze :P
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 25, 2016, 18:42:17 ---Za rok w styczniu zamierzam zamienić na coś z pascala, jak wyjdzie. Zależało mi bardziej na ciszy niż wydajności tym razem. Radeony są sporo głośniejsze :P
--- Koniec cytatu ---
Najcichsza kartę jaką miałem w życiu to był radeon z pasywnym chłodzeniem HIS, ale to już dawno temu było, teraz to tak się grzeje, że wiatraki muszą być, a w sumie jak grasz to hałas już nie razi tak bardzo, bo masz dźwięki z gry. No ale głośny jest. W końcu roku będą nowe buldożery od AMD i może być zmiana lidera w procesorach jak z grafiką na DX12.
sztosz:
Xantios, jeżeli masz na myśli X4 8xx to one są oparte na Carrizo i tu nie ma żadnych rewelacji. A jeżeli chodzi ci o Zen to to będzie Zen a nie Bulldozer. Swoją drogą to że Excavator to 4 generacja platformy 15h też wcale nie oznacza że nazywanie tych procków Bulldozer jest poprawne, bo one się nazywają Excavator, tak samo jak Haswell to nie n-ta generacja Sandy Bridge, tylko Haswell. Poza tym patrząc na to, co w teorii oferuje Zen, to bym się cudów nie spodziewał.
Znowu wychodzi Ci słoma z butów twoja ignorancja.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej