Eve Online > Market
Dyskusja o sprzęcie gamingowym
xantinos:
--- Cytat: sztosz w Luty 25, 2016, 16:43:52 ---To ty jesteś kretynem. Znajdź mi choć jeden sklep, który ma jeszcze w sprzedaży 2500K, z pełną gwarancją producenta. :)
Ps. Czy mógłbym prosić, kretynie, żebyś pisał po polsku? Przez brak znaków interpunkcyjnych, czy rozdzielanie wyrazów takich jak przetaktowany trzeba się domyślać co miałeś na myśli. W szkole nie miałeś gramatyki ani ortografii?
--- Koniec cytatu ---
jeśli niechce z rynku wtórnego może kupić to do tego samego zestawu
http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4690k-socket-lga1150-64bit-do-3-9-ghz-88w-cache-6mb-box-bx80646i54690k-647918/
jest o kilka skoków wyżej niz OC2500K i na stanie morele
@Zgudi no i fajnie ;)
https://www.youtube.com/watch?v=WZ_5p9wd2dk
Filip Bonn:
--- Cytat: xantinos w Luty 25, 2016, 11:50:12 ---Ludzie kto kupuje zestawy ?
Przecież tam pakują wszystko to co się nie da sprzedać osobno znaczy śmieci :) to oferta dla delikatnie mówiąc osób nieobeznanych z informatyką :))
Wybierzcie podzespoły i złóżcie sobie, a jak nie potraficie to zamówcie w morele z montażem i po sprawie.
--- Koniec cytatu ---
Zobaczył hasło " zestawy purepc" i odrazu stwierdził że na pewno sprzedają tam zestawy. Nawet nie zajrzal do linka ,gdyby to zrobił wiedziały by że to PROPOZYCJE zestawów do złożenia samemu np w morele net. Ale xantomanto zna się najlepiej i nie musi klikac linków.
Co do radeonow to grzeją się i są głośniejsze od nvidi, pierwsze testy pokazują że będę mieć przewagę w dx12 nad zielonymi ale... kiedy się doczekały gier na dx12? Za 2lata pewnie.
xantinos:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 25, 2016, 17:58:25 ---Zobaczył hasło " zestawy purepc" i odrazu stwierdził że na pewno sprzedają tam zestawy. Nawet nie zajrzal do linka ,gdyby to zrobił wiedziały by że to PROPOZYCJE zestawów do złożenia samemu np w morele net. Ale xantomanto zna się najlepiej i nie musi klikac linków.
Co do radeonow to grzeją się i są głośniejsze od nvidi, pierwsze testy pokazują że będę mieć przewagę w dx12 nad zielonymi ale... kiedy się doczekały gier na dx12? Za 2lata pewnie.
--- Koniec cytatu ---
doczytał nawet dotarł do 13 strony z zestawami dlatego napisał co napisał ..
W 3 kwartale wchodzą nowe procki od AMD długo wyczekiwane pewnie wtedy pojawią się produkcje na Dx 12, a nie znalazłem, że już jest jakaś gra co ma dx12.
http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozrywka/20056-dx-12-vs-dx-11.html
@lol biedny Zgudi kupił Nvidie :)
Filip Bonn:
--- Cytat: xantinos w Luty 25, 2016, 18:16:01 ---doczytał nawet dotarł do 13 strony z zestawami dlatego napisał co napisał ..
--- Koniec cytatu ---
bullshit
--- Cytat: xantinos w Luty 25, 2016, 18:16:01 --- już jest jakaś gra co ma dx12.
--- Koniec cytatu ---
"jakaś" to bardzo dobre określenie, ja pisałem o grach dla których będzie warto kupić kartę czerwonych a nie o "jakiejś" grze
poza tym to właśnie na bazie tej gry znów pojawiły się głosy o przewadze czerwonych na dx12, panie ZnamSięNaWszystkim
xantinos:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 25, 2016, 18:28:11 ---bullshit
"jakaś" to bardzo dobre określenie, ja pisałem o grach dla których będzie warto kupić kartę czerwonych a nie o "jakiejś" grze
poza tym to właśnie na bazie tej gry znów pojawiły się głosy o przewadze czerwonych na dx12, panie ZnamSięNaWszystkim
--- Koniec cytatu ---
czytam co znajdę skoro jest napisane ze skok jest 75% na radkach i pokazują to w teście to im wierze.
Masz jakieś info które odwraca to co wyczytałem przed chwila ?
Chętnie przeczytam daj odnośnik.
Skoro pojawiła sie pierwsza to będą kolejne rok się dopiero zaczyna ale muszę się zgodzić nie będę specjalnie syfiastej 10 instalować żeby zagrać w coś w dx12 co mnie nie kręci.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej