Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Akademia Milicyjna - Dyskusja
Qlko1:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Kwiecień 07, 2016, 20:42:26 ---Miłym zaskoczeniem były odwiedziny qlko1, który jako station trader wytłumaczył sposób w jaki on zarabia.
--- Koniec cytatu ---
Szkolenie z handlu? Nie mogłem sobie odpuścić ;D
[BU FU] Karas:
nie wiem po co tu tyle zachodu z tym szkoleniem.
To jest prosty i logiczny ciag przyczynowo skutkowy.
1. lec do 0/low
2. jebnij czyjas raciarke
3. sprzedaj loot w jita.
4. ciesz sie z faktu, ile to nie zarobiles na handlu taaaadaaaaammmmm
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Kwiecień 08, 2016, 07:32:25 ---nie wiem po co tu tyle zachodu z tym szkoleniem.
To jest prosty i logiczny ciag przyczynowo skutkowy.
1. lec do 0/low
2. jebnij czyjas raciarke
3. sprzedaj loot w jita.
4. ciesz sie z faktu, ile to nie zarobiles na handlu taaaadaaaaammmmm
--- Koniec cytatu ---
Szkolenie z handlu robię zwykle średnio raz w miesiącu i jest na życzenie. Teraz też było zainicjowane przez gracza, który zgłosił się do mnie będąc u mnie w korpie 4 dni, 7 dni w eve i mając 1.7kk LP ... "na co zamienić". On nie poleci i nie klepnie raciarki ... jeszcze ale moich starszych kadetów zaczynam przygotowywać do polowania w WH i nullu właśnie w celu gwałcenia, palenia i zarobkowania.
[BWTF] Xapitan Bomba:
To poleci, wyskanuje i przytrzyma raciarke jak ktoś ją będzie klepał, zyskiem się podzielą :)
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: [BWC] Xapitan Bomba w Kwiecień 08, 2016, 13:58:36 ---To poleci, wyskanuje i przytrzyma raciarke jak ktoś ją będzie klepał, zyskiem się podzielą :)
--- Koniec cytatu ---
Akademia uczy samowystarczalności i samodzielności - jeden z filarów to umiejętność finansowego dbania o własną dupę bez patrzenia na innych. Jakbym chciał czegoś takiego uczyć co przyzwyczai nowego gracza na ciągłe liczenie na innych i siedzenie na stacji/posie to wysyłałbym ich od razu do nulla czy WH.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej