Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Akademia Milicyjna - Dyskusja

<< < (7/10) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:
Hej,

ja tylko chciałbym przypomnieć. Dzisiaj o 21:00 czasu PL Laira Ohtar z Shadow Cartel prowadzi u nas szkolenie z używania programu EVE HQ. Wystarczy zainstalować program i wejść do nas na czas na ts.kilann.fr:10027 . Szkolenie bezinteresowne, za free supportowane przez Akademię Milicyjną.

Zapraszam serdecznie,
Tęczowy

[NAUKE] Son of Rainbow:
Witam serdecznie i z góry przepraszam, że tak późno,

oczywiście poprzednie szkolenie się odbyło jednak jakoś z Lairą na siebie mieliśmy problem trafić bym spytał ile osób było ... ale byli i nie tylko z AM ale i z zewnątrz. Zatem jak zwykle ogłaszam szkolenia, które otwieramy dla każdego chętnego zaczerpnąć zastrzyku wiedzy.

Szkolenie nr1: Pierwszy raz w historii na próbę prowadzony będzie otwarty moduł Q&A (Questions and answers) przez Laira Ohtar z Shadow Cartel. Szkolenie przeznaczone jest całkowicie dla nowych i głównie nie dla tych z Akademii bo Ci siedzą na TS i mają to bieżąco. Szkolenie odbędzie się jutro tzn w środę 27.04 start o 21:00 czasu PL.
Wymagania: TS - ts.kilann.fr:10027

Szkolenie nr2: Także szkolenie, które nie jest oficjalnie na liście stałych Akademii jednak to się zapewne zmieni bo zaczyna być cykliczne. Brawl małymi statkami, prowadzący KhashThan Vorrgh. Poniedziałek tzn. 2.05 godzina wieczorna, oficjalnie dam do piątku znać o której.
Wymagania: TS - ts.kilann.fr:10027 oraz fryty brawlujące. Odnośnie sugerowanych fitów te pojawią się do piątku na kanale Akademia Public na samym dole MOTD.

Fly safe or dangerous o7,
Tęczuś ;)

[NAUKE] Son of Rainbow:
Na wczorajszym szkoleniu pojawiło się 8 osób. 3 z akademii, 5 z poza. Pytań było wiele od industry po PVP myślę, że było udane ale to akurat pytanie do osób które uczestniczyły. Następne szkolenie otwarte (tak w AM mamy też zamknięte dla członków):

Brawl małymi statkami, prowadzący KhashThan Vorrgh. Poniedziałek tzn. 2.05 godzina 20:00 czasu PL.
Wymagania: TS - ts.kilann.fr:10027 oraz fryty brawlujące i obecność w systemie Arzad. Sugerowane fity będą dostępne od piątku popołudnia na kanale Akademia Public.

Wszystkich chcących spróbować zachęcam by ewentualnie spróbować czegoś nowego bądź też doskonalić swoje umiejętności.

[NAUKE] Son of Rainbow:
Witam,

jak obiecałem będę pisać co u nowych w AM. Od 2 miesięcy lata z nami Qlko1, dzisiaj oficjalnie został dyrektorem AM. Fajnie, że prócz innych 2 czynnych dla nowych graczy z mojego corpa będę miał dodatkowe wsparcie. Qlko1 tak samo zapowiedział, że za jakiś czas będzie także robił szkolenia \o/.

Tymczasem następne otwarte dla każdego:

Brawl małymi statkami, prowadzący KhashThan Vorrgh. Poniedziałek tzn. 2.05 godzina 20:00 czasu PL.
Wymagania: TS - ts.kilann.fr:10027 oraz fryty brawlujące i obecność w systemie Arzad. Sugerowane fity są podane na Akademia Public przez prowadzącego.

[THXFC] Seamus Allons-y:
Witam, czy Akademia Milicyjna nadal działa? Chcę zacząć grę i się od was uczyć :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej