Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak to wygląda na początku.
[NAUKE] Son of Rainbow:
Chcesz pomocy od realnej osoby? Wejdź na kanał Akademia Public, tam pytaj o Rainbowa. Na kanale będziesz miał adres TS ts.kilann.fr:10027 gdzie nie tylko my siedzimy ale i nasi znajomi, ktoś Ci na pewno pomoże. Nie musisz dochodzić do jakiegokolwiek korpa TS jak i kanał głównie ma na celu pomoc. To, że dodatkowo prowadzimy Akademie to inna sprawa ale na chwilę obecną 1/3 osób które uczę nie jest powiązana z nami, robią inne rzeczy w grze.
Także tych, którzy chcą pomagać (na akademia public jest zakaz trolla) zapraszam serdecznie, to kanał otwarty dla tych, którzy chcą by nasze community rosło w siłę zwiększając liczbę Polaków grających w tą grę.
Safe fly o7
Soulscream:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Luty 12, 2016, 16:40:31 ---polish jest opanowany przez ludzi którzy mają kompleksy (oczywiście nie wszyscy tam tacy są). Nigdy nic się nie podoba, wszędzie gdzie byli, było chujowo i wogóle polskie community jest dla nich złem. Pewnie nie zaproponowano im wazeliny przed penetracją odbytu. Prawda jest taka, że to są zakompleksione typki, o których potem słyszysz od ludzi którzy z nimi grali, że poza pisaniem na polishu to nic sobą nie prezentują. Szkoda z takimi wdawać się w dyskujse. Męczące jest czytanie kolejny raz jaki to c0ven zły, jakie to inne polskie korpy są złe. Z tym, że np w takim c0venie ludzie siedzą po kilka lat, a oni zmieniają korpa co dwa tygodnie. Trochę to zastanawiające. Ale co ja tam wiem. Ogólnie lepiej nie wchodź na ten kanał, jak się nie chcesz zrazić do gry i do ludzi z "polskiego" community.
--- Koniec cytatu ---
Kto Cię zescamował ?
xantinos:
Chcesz żeby było dobrze ?
Zrób to sam, umiesz chyba używać google ?
Jako programista pewnie znasz angielski, a skoro w 2007 roku można było znaleźć wszystko na każdy temat i się nie prosić o łaskę to teraz tym bardziej.
Poświęć czas i poczytaj inaczej w to nie zagrasz. Co do kopania piszą że to szajs zazwyczaj ci co nie maja o nim pojęcia jak i o kasie z niego płynącej.
Możesz robić misje pve z tego też kasa jest albo użyć karty kredytowej kupić ze 4 pleksy i się bawić w pvp od początku.
Gra nie jest wcale tak trudna jak by chcieli o niej sadzić inni ogarniesz to może w tydzień maksymalnie mechanizmy fitowania , skaner , jak latać i inne pierdoły.
Po pól roku ci się znudzi i poszukasz innego tytułu :)
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 12, 2016, 19:14:23 ---1:46-1:52. Lepiej nie można podsumować twoich postów :D :D Apropo, pytania na ciebie czekają w innym wątku :)
--- Koniec cytatu ---
HEHEHE przecież ty masz problemy ze zrozumieniem prostych rzeczy, po co mam się silić na tłumaczenia, przecież wiesz lepiej zanim ci napisze :)
Szkoda czasu wole poczytac wiadomości w tym czasie albo kawki się napić.
Film też jakoś po swojemu zrozumiałeś oczywiście :) współczuję.
sztosz:
Post pod postem. @xantinos: Nie wiesz że należy edytować poprzedniego posta, a nie pisać kolejnego?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej