Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (104/120) > >>

Ghash:
Coś tu cicho. Więc start!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t24Ke4L7hGA[/youtube]

Mordujmy się!

[edyta]

--- Cytat: Ghash w Styczeń 17, 2016, 04:00:21 ---Ja nadal uważam, że cały ten bajzel i zamieszanie to zwykły ból dupy ekipy, która miała wszystko przez 8 lat i nagle się obudziła z ręką w nocniku. Teraz używają wszystkich sił aby zniszczyć wroga. Szkoda tylko, że to my najbardziej na tym stracimy.

--- Koniec cytatu ---

Nadal tak uważam. Chociaż nie spodziewałem się aż tak wielkiego bulu i akcji z tym związanych.

Dux:
Facepalm.

Filmik w stylu "mordo ty moja". Moze by miał wzięcie, w 2007 czy 2008 r. Pomijajac że przynajmniej większość podniesionych w nim zarzutów jest z dupy wzięta.

BTW. Tego policjanta, co pobił gościa na Marszu Niepodległości (nie wiem czy przypadkiem nie było nawet tak, że pobity nie był uczestnikiem tego marszu, a tylko przechodniem) sąd skazał na 1,5 roku w zawiasach plus 8 lat zakazu wykonywania zawodu policjanta, ochroniarza, detektywa, etc.) Razem z wpisem o karalności w KRK oznacza, że facet na lata się pożegnał z możliwością wykonywania praktycznie jakiegokolwiek zawodu, gdzie premiowałoby go uprzednie zatrudnienie w policji. Skazał go .... Łączewski. Ach ten niedobry Łaczewski, tak gnębił PiS i patryjotów.

Soulscream:

--- Cytat: Dux w Maj 07, 2016, 13:11:53 ---Filmik w stylu "mordo ty moja". Moze by miał wzięcie, w 2007 czy 2008 r. Pomijajac że przynajmniej większość podniesionych w nim zarzutów jest z dupy wzięta.

--- Koniec cytatu ---

2007/2008 to straszenie PiSem. 2016 to "dobra zmiana" za 4 lata będzie kto inny robił zmianę, albo nie będzie. Czas pokaże

Zgudi:
No to panie i panowie Brexit stał się faktem. Naprawdę nie chcecie wiedzieć ile dziś złotówka jest warta. :-[

Dux:

--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 24, 2016, 06:38:00 ---No to panie i panowie Brexit stał się faktem. Naprawdę nie chcecie wiedzieć ile dziś złotówka jest warta. :-[

--- Koniec cytatu ---

Do funta? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej