Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (105/120) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 24, 2016, 06:38:00 ---No to panie i panowie Brexit stał się faktem. Naprawdę nie chcecie wiedzieć ile dziś złotówka jest warta. :-[

--- Koniec cytatu ---

Wina Tuska czy Kaczystanu? :P

Xeovar:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 24, 2016, 10:06:07 ---Wina Tuska czy Kaczystanu? :P

--- Koniec cytatu ---

Hitlera. Ewentualnie Putina.

Zgudi:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 24, 2016, 10:06:07 ---Wina Tuska czy Kaczystanu? :P

--- Koniec cytatu ---

Dziobak:
ja widziałem osobiście jak polska włądza za różnych kadanci z premedytacją okradła ludzi na  14500000000 złotych, tyle mógł bym im udowodnić, boje się myśleć wogóle ile oni naprawdę ukradli, przeszedłem kilka spraw sądowych prawo w polsce to kpina, jak i większość ludzi w sądach dla mnie to trzeba było by ich wszystkich wymienić, a najlepiej zastosować kare śmierci bo  robią to z premedytacją na niekorzyść kraju i ludzi którzy ich wybrali, a sięga to tak dużych rozmiarów że dożywocie nie jest według mnie adekwatne, można czasem w telewizji coś zobaczyć, nie będę więcej pisał bo to jest straszne

Dux:
Faktycznie, zamiast rozwijać to co już napisałeś lub pisać nowe, spróbuj najpierw to co napisałeś przetłumaczyć na polski. Może udałoby się do tego odnieść, kiedy byłoby to zrozumiałe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej