Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (103/120) > >>

Qlko1:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 13, 2016, 09:48:00 ---Tak jakby to zależało od tego kto akurat kradnie w Wawie. Póki nie trafi się miler zrywający kontrakt na rurociąg Polska-Norwegia to cała reszta to słodkie pierdolenie i nie ma tak naprawdę większego znaczenia. Intratne gałęzie gospodarki wszędzie są w rękach wąskich grup ludzi i nie ma na to wpływu. U nas to byli komuniści, na zachodzie pewnie te same rodziny co 200, 300 lat temu bo nikt tam nie zrobił czystek.

Widziałem że Ryszard wystawił już czerwone światło drogowe pisowi, bo światełko podobno to za mało :D

--- Koniec cytatu ---
Dla mnie bez znaczenia. Lud wybrał, niech sie z tym pałuje. Ja sobie poradzę i z nimi i bez nich  :D.

Chociaz bez nich było spokojniej, widzę po swojej robocie.

Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Kwiecień 13, 2016, 15:07:01 ---Chociaz bez nich było spokojniej, widzę po swojej robocie.

--- Koniec cytatu ---

Jest tak samo jak było. Widzę po swojej robicie. Czyli prawda jest jak dupa, każdy ma własną.

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 13, 2016, 15:22:52 ---Jest tak samo jak było. Widzę po swojej robicie. Czyli prawda jest jak dupa, każdy ma własną.

--- Koniec cytatu ---
To tylko pozazdrościć. Od trzech miesięcy intensywnie wymieniam lepy z bankami, ubezpieczalniami i skarbówą.

Najzabawnijsze pomysły mają urzędasy  :D

GlassCutter:

--- Cytat: qlko1 w Kwiecień 13, 2016, 16:40:43 ---To tylko pozazdrościć. Od trzech miesięcy intensywnie wymieniam lepy z bankami, ubezpieczalniami i skarbówą.

Najzabawnijsze pomysły mają urzędasy  :D

--- Koniec cytatu ---

Ty nie podskakuj skarbówce, im mniej są świadomi twojego istnienia tym lepiej :P

Qlko1:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 13, 2016, 17:49:18 ---Ty nie podskakuj skarbówce, im mniej są świadomi twojego istnienia tym lepiej :P

--- Koniec cytatu ---
Too late...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej