Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
xantinos:
--- Cytat: Dux w Lutego 17, 2016, 17:01:48 --- :D Czyli za cuda na tym ziemskim padole nie odpowiada tylko Pan Bóg ale jeszcze Ruch Kotroli Wyborów? A Pan Jarosław? >:D
A powiedz jeszcze jak to się stało, że pomimo tego, że PiS pchał wszędzie swoich mężów zaufania gdzie tylko się da, nie wychwycili oni manipulacji wyborczych, a jak nazwali się tym ruchem, to niepolakom puściły zwieracze i przestali wybory fałszować? To ten cud? Nazwą swoja tak zadziałali, swoim oddechem, czy jeszcze inaczej?
Tu się muszę zgodzić:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=64wBSbSpxuQ[/youtube]
Dokładnie. Polska jest jedyna w swoim rodzaju. U nas nie istnieje coś takiego jak ograniczone zasoby. Wystarczy wymienić ludzi na swoich i będzie się miało środki w wysokości o jakich nikt nigdy i nigdzie nie marzył. Zauważył to nawet swego czasu Miller, który powiedział, że jak SLD obieca gruszki na wierzbie, to one tam wyrosną. Tyle że Miller nie zauważył, że jest komuchem i niepolakiem, a tym samym to prawo w przypadku jego ludzi nie ma zastosowania. Trzeba bowiem najpierw obsadzić stanowiska w kraju patriotami (nie, nie chodzi o amerykańskie systemy antyrakietowe), a wtedy już tylko cód, miód i maliny.
--- Koniec cytatu ---
jak już sobie radykalizujemy kolego to ja mam prosty pomysł na uzdrowienie kraju :))
Każdego z komusza rodziną pozbawić obywatelstwa i majątku i wydalić oraz wpisać o niemożności osiedlenia w Polsce na zawsze.
Z byłymi folksdojczami zrobić to samo. Zostanie ze 20 mln nie bedzie problemów mieszkalnych ani na rynku pracy i znów będziemy krajem mlekiem i miodem płynącym.
--- Cytat: qlko1 w Lutego 17, 2016, 17:06:02 ---Nie oceniam po przodkach, w odróżnieniu od PiSu. Nie będę patrzeć na nikogo przez pryzmat jego ojca, dziadka i pradziadka. Z zasady. Poza tym w Twoim przypadku byłoby to dla nich krzywdzące.
--- Koniec cytatu ---
a ja patrze bo ojciec ubek może wychować syna tylko na nowego ubeka, patrioty z niego nie zrobi chyba że w miłości do sowietów.
O moich przodków się nie bój wiem, że nie przenoszę im wstydu swoimi poglądami, ani dotychczasowym życiem.
lepiej zajrzyj do siebie ...
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: qlko1 w Lutego 17, 2016, 17:06:02 ---Nie oceniam po przodkach, w odróżnieniu od PiSu. Nie będę patrzeć na nikogo przez pryzmat jego ojca, dziadka i pradziadka. Z zasady. Poza tym w Twoim przypadku byłoby to dla nich krzywdzące.
--- Koniec cytatu ---
Qlek zgadza się. To co robili Twoi przodkowie nie ma jakiegokolwiek znaczenia. Jakby tak było popierałbym papę w muszce by wprowadzić monarchie w Polsce. Objąłbym sobie jakiś fajny zameczek byle ze stadniną koni i żyłbym sobie zarządzając chłopstwem.
Czy u nas dzieje się tak źle? Trzeba popatrzeć przez pryzmat nam "równych" czyli tych, którzy pod koniec lat 80' czy na początku 90' wyszli spod buta sowietów. Sytuacje są porównywalne po zniszczonej gospodarce a bym rzekł, że u większości jest trochę gorzej jak u nas.
--- Cytuj ---jak już sobie radykalizujemy kolego to ja mam prosty pomysł na uzdrowienie kraju :))
Każdego z komusza rodziną pozbawić obywatelstwa i majątku i wydalić oraz wpisać o niemożności osiedlenia w Polsce na zawsze.
Z byłymi folksdojczami zrobić to samo. Zostanie ze 20 mln nie bedzie problemów mieszkalnych ani na rynku pracy i znów będziemy krajem mlekiem i miodem płynącym
--- Koniec cytatu ---
I ZROBIĆ JAK W KONGO! uwłaszczyć, złą burżuazję rozstrzelać. Niechaj zabrzmi międzynarodówka i każdemu wg potrzeb. Niech żyją ludzie pracy.
Twoje poglądy są tak bolszewickie ... <3 odnalazłbyś się u wujaszka Dżugaszwilego.
Albo ... spalić REICHSTAG! ekheeem Sejm, następnie wszystkich z komuszych rodzin do 4 pokolenia do komór gazowych i obozów pracy ... za ich majątek sfinansujemy wielką wojnę ludzi demokracji. Odbijemy Wilno, odbijemy Lwów z rąk Ukraińców a każdego z czarnym podniebieniem zastrzelimy przed jego domem!. Dzisiaj Warszawa, jutro wilno a za tydzień będziemy siedzieć na Kremlu.
LUDZIE NA BARYKADY!
----------------
Poglądy mentalnych zrąbów, których rodziny gdzieś macano jak byli mali bądź ich samych, którzy teraz muszą wylewać swoje frustracje i agresywnie chcieć przeradzać w czyn jest straszne. Niestety dzieje się to tak co jakiś czas w historii świata ... stąd Jakobińska Francja, Nazistowskie Niemcy czy Ruskie Komucośtam. Dzieci bite w szkole często w dorosłym życiu cechują się masą okrucieństwa.
Xantinos pokaż ładnie na tym misiu gdzie Cię dotykano ... :
Gal Anonim:
https://www.youtube.com/watch?v=XrN9yyevhFQ
xantinos:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Lutego 17, 2016, 17:10:32 ---Qlek zgadza się. To co robili Twoi przodkowie nie ma jakiegokolwiek znaczenia. Jakby tak było popierałbym papę w muszce by wprowadzić monarchie w Polsce. Objąłbym sobie jakiś fajny zameczek byle ze stadniną koni i żyłbym sobie zarządzając chłopstwem.
Czy u nas dzieje się tak źle? Trzeba popatrzeć przez pryzmat nam "równych" czyli tych, którzy pod koniec lat 80' czy na początku 90' wyszli spod buta sowietów. Sytuacje są porównywalne po zniszczonej gospodarce a bym rzekł, że u większości jest trochę gorzej jak u nas.
I ZROBIĆ JAK W KONGO! uwłaszczyć, złą burżuazję rozstrzelać. Niechaj zabrzmi międzynarodówka i każdemu wg potrzeb. Niech żyją ludzie pracy.
Twoje poglądy są tak bolszewickie ... <3 odnalazłbyś się u wujaszka Dżugaszwilego.
--- Koniec cytatu ---
Widzisz nadmiar miłosierdzia nas zgubił już wielokrotnie w naszej historii, a z jego brakiem nie maja problemów nasi odwieczni wrogowie.
Pytasz czy chce jak w kongo ?
Nie nie chce ich zabijać chociaż nie płakał bym gdyby ich rozstrzelano wszystkich.
Wolę pokojową wersję miała nią być lustracja, ale po prawie 30 latach już nie ma sensu.
Nie znam ubeka klepiącego biedę czy sekretarz PZPR, za to działaczy podziemia, weteranów czy innych bohaterów tak, to ma być sprawiedliwość dziejowa ?
Podzięka za odzyskanie wolności ?
Młodzi zdolni potomkowie tych ludzi nie mają szans w starciu z plaga resortówek bo nie maja koneksji, kasy, i kilku innych czynników w postaci np. dokumentów z szafy aby osiągnąć swój cel.
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Lutego 17, 2016, 17:10:32 ---Xantinos pokaż ładnie na tym misiu gdzie Cię dotykano ... :
--- Koniec cytatu ---
vanitas vanitatum et omnia vanitas ...
biedny resortowy dzieciaku, a misia tez miałeś czerwonego dlatego tęsknisz za normalnym ?
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: xantinos w Lutego 17, 2016, 17:21:16 ---Widzisz nadmiar miłosierdzia nas zgubił już wielokrotnie w naszej historii, a z jego brakiem nie maja problemów nasi odwieczni wrogowie.
Pytasz czy chce jak w kongo ?
Nie nie chce ich zabijać chociaż nie płakał bym gdyby ich rozstrzelano wszystkich.
Wolę pokojowa wersją miała być nią lustracja, ale po prawie 30 latach już nie ma sensu.
Nie znam ubeka klepiącego biedę czy sekretarz PZPR, za to działaczy podziemia, weteranów czy innych bohaterów tak, to ma być sprawiedliwość dziejowa ?
Podzięka za odzyskanie wolności ?
Młodzi zdolni potomkowie tych ludzi nie mają szans w starciu z plaga resortówek bo nie maja koneksji, kasy, i kilku innych czynników w postaci np. dokumentów z szafy aby osiągnąć swój cel.
--- Koniec cytatu ---
Koneksji ... stary pochodzę z niezbyt zamożnej rodziny, za to idąc na studia poszedłem pracować dla prodemokratycznej pozarządówki. Poznałem ludzi, oni zauważyli że jestem rozsądny. Założylem na X lat działalność dzięki której odłożyłem sobie dość dużo kasy ... siedzisz i memlesz jęzorem i jesteś jak krokodylek - duża gęba do gadania, małe rączki do roboty to jesteś młodym możliwe, że zdolnym i pracującym przez X lat w mcdonaldzie (też roznosiłem ulotki, pracowałem jako kelner czy barman - bardziej podajnik piwa). Praca nie hańbi. Chcesz poznać ludzi, to wyjdź ponad przeciętność i się wykaż.
Za odzyskanie wolności chcesz czek? Ci, którzy byli obrotni po 89 się ustawili. Miałem przyjemność poznać jednego z założycieli firmy, która handluje do dziś elektroniką i jest znana. Z rozmową z ich kolegami koleś odmrażał sobie 2 lata na początku lat 90 tych dupę na bazarku wciskając ludziom np używane lodówki. Można? Można tylko rusz dupę.
Chcesz mieć pracę po studiach? To idź na takie po których praca jest. Np to co Qlek kończył czy ja. Dostosuj się do rynku i walcz. Ale wiem ... złe komuchy zabrały Ci możliwość rozwoju.
Dwa ... tu już .. sorry Doom ale nawet nie chcę nawet cenzurować ... ZNASZ TY KURWA CHOCIAŻ JAKIEGOŚ UBEKA czy po prostu przeczytałeś mema zrobionego przez gimbusa na kwejku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej