Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (75/120) > >>

Qlko1:

--- Cytat: xantinos w Lutego 17, 2016, 16:35:32 ---to, że wygrał to cud z którego należny się bardzo cieszyć i podziękować ruchowi kontroli wyborów za dopilnowanie tego sukcesu.
[...]
PIS to reprezentacja tych którzy pozostali wierni pewnym wartością i tradycja.

--- Koniec cytatu ---
Nie mogę się powstrzymać:
"Ciekawe ile musieli ideologicznie nad tobą pracować żeby tak wyprać ci mózg?"

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: qlko1 w Lutego 17, 2016, 16:51:12 ---Nie mogę się powstrzymać:

--- Koniec cytatu ---

PiS to reakcyjna, lewicowa partia, po której trzeba sprzątać za każdym razem jak dojdzie do władzy. Qlek, oszołomów jest masa i tego nie zmienisz. Jeśli ktoś jest fanatykiem do daj mu bombę byle się wysadził w lesie:)

xantinos:

--- Cytat: qlko1 w Lutego 17, 2016, 16:51:12 ---Nie mogę się powstrzymać:

--- Koniec cytatu ---
No ja to z oszołomów warszawskich z 4 pokolenia pradziad wojna 1920 , dziad wrzesien i obóz jeniecki potem komusza poniewierka , babcia w powstaniu, rodzice robotnicy w fabrykach komunistycznych nieskalani pzpr w duchu katolicko-patriotycznym chyba wystarczy ?

Dux:

--- Cytat: xantinos w Lutego 17, 2016, 16:35:32 ---Zabawne interpretacje masz naprawdę to, że wygrał to cud z którego należny się bardzo cieszyć i podziękować ruchowi kontroli wyborów za dopilnowanie tego sukcesu.
Inaczej PSL miałby pewnie 30  % albo komuniści.
--- Koniec cytatu ---

:D Czyli za cuda na tym ziemskim padole nie odpowiada tylko Pan Bóg ale jeszcze Ruch Kotroli Wyborów? A Pan Jarosław? >:D
A powiedz jeszcze jak to się stało, że pomimo tego, że PiS pchał wszędzie swoich mężów zaufania gdzie tylko się da, nie wychwycili oni manipulacji wyborczych, a jak nazwali się tym ruchem, to niepolakom puściły zwieracze i przestali wybory fałszować? To ten cud? Nazwą swoja tak zadziałali, swoim oddechem, czy jeszcze inaczej?

--- Cytuj ---PIS to reprezentacja tych którzy pozostali wierni pewnym wartością i tradycja.
--- Koniec cytatu ---

Tu się muszę zgodzić:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=64wBSbSpxuQ[/youtube]

--- Cytuj ---Socjalizm ? wystarczy wywalić złodziei uszczelnić system i kasa popłynie strumieniami na wszystko,(...)
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Polska jest jedyna w swoim rodzaju. U nas nie istnieje coś takiego jak ograniczone zasoby. Wystarczy wymienić ludzi na swoich i będzie się miało środki w wysokości o jakich nikt nigdy i nigdzie nie marzył. Zauważył to nawet swego czasu Miller, który powiedział, że jak SLD obieca gruszki na wierzbie, to one tam wyrosną. Tyle że Miller nie zauważył, że jest komuchem i niepolakiem, a tym samym to prawo w przypadku jego ludzi nie ma zastosowania. Trzeba bowiem najpierw obsadzić stanowiska w kraju patriotami (nie, nie chodzi o amerykańskie systemy antyrakietowe), a wtedy już tylko cód, miód i maliny.

Qlko1:

--- Cytat: xantinos w Lutego 17, 2016, 17:01:22 ---No ja to z oszołomów warszawskich z 4 pokolenia pradziad wojna 1920 , dziad wrzesien i obóz jeniecki potem komusza poniewierka , babcia w powstaniu, rodzice robotnicy w fabrykach komunistycznych nieskalani pzpr w duchu katolicko-patriotycznym chyba wystarczy ?

--- Koniec cytatu ---
Nie oceniam po przodkach, w odróżnieniu od PiSu. Nie będę patrzeć na nikogo przez pryzmat jego ojca, dziadka i pradziadka. Z zasady. Poza tym w Twoim przypadku byłoby to dla nich krzywdzące.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej