Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 09:21:11 ---Panie szanowny Kocie, zanim zaczniesz pouczać, zacznij czytać ze zrozumieniem.
Gwoli wyjaśnienia bardzo prostej wypowiedzi - zdanie owo mówi że gdzieś, na innym forum spotkałem jakiegoś typa który pisał równie debilnie na podobne tematy.
Skoro według ciebie było to nazwanie idiotą Xantinosa... poproś o lekcje czytania, przydadzą się.
--- Koniec cytatu ---
Sugerowanie rozmowcy ze gada "idiotyzmy" tylko dlatego, ze ma inne zdanie to paskudny zwyczaj, powinienes sie tego pozbyc, bedziesz mial wiecej przyjaciol.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 17, 2016, 09:31:07 ---Sugerowanie rozmowcy ze gada "idiotyzmy" tylko dlatego, ze ma inne zdanie to paskudny zwyczaj, powinienes sie tego pozbyc, bedziesz mial wiecej przyjaciol.
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy mi tych co mam :) Starczą mi ci realni nie wirtualni.
Ogólnie jestem paskudny bo mówię co myślę. A co myślę o takich teoriach spiskowych to już właśnie powiedziałem :)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 09:36:03 ---Wystarczy mi tych co mam :) Starczą mi ci realni nie wirtualni.
Ogólnie jestem paskudny bo mówię co myślę. A co myślę o takich teoriach spiskowych to już właśnie powiedziałem :)
--- Koniec cytatu ---
No rozumiem, i oczywiscie masz do tego prawo, natomiast robisz to w niegrzecznej formie. Jezeli probujesz robic z ludzi debili, to zawsze ryzykujesz, ze ktos w koncu zrobi z Ciebie, a to nie jest przyjemne, prawda?
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 09:36:03 ---Wystarczy mi tych co mam :) Starczą mi ci realni nie wirtualni.
--- Koniec cytatu ---
Obserwując twoją aktywność tutaj obawiam się że zmyślasz ...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 17, 2016, 09:39:41 ---No rozumiem, i oczywiscie masz do tego prawo, natomiast robisz to w niegrzecznej formie.
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie twierdziłem że jestem miłym człowiekiem, a co najważniejsze, nie udaję kogoś kim nie jestem tylko po to żeby być popularnym i lubianym. Jeśli coś uważam że jest głupie (debilne, idiotyczne etc) to to powiem i tyle.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 17, 2016, 09:39:41 --- Jezeli probujesz robic z ludzi debili, to zawsze ryzykujesz, ze ktos w koncu zrobi z Ciebie, a to nie jest przyjemne, prawda?
--- Koniec cytatu ---
A szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy to przyjemne czy nie :)
--- Cytuj ---Obserwując twoją aktywność tutaj obawiam się że zmyślasz ...
--- Koniec cytatu ---
Mówisz? Jesteś tak genialny że po kilkunastu postach na forum potrafisz zgadnąć jak wygląda moje życie? :D
Proszę ja Cię, bo znów będę musiał dyskutować z Kotem na temat debilizmów :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej