Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 08:45:05 ---A wszystko to prawda, bo odkąd pamiętam próbujesz tu błyszczeć, tak jak póbowałeś na czacie Yarrr and Co gdy leciałeś z "bratnią pomocą " do Coven :) Bo ja i takie dyskusje pamiętam, odezwy do ludu itp :D
A z tego co widzę to sam sie nie stosujesz do swoich porad dotyczących umysłu, bo że tak powiem delikatnie, gówno zapamiętałeś i zrozumiałeś z tamtego tematu :)
Ale ok, błyszcz dalej :)
--- Koniec cytatu ---
Gdzies to sie jeszcze da znalezc, jak chcesz moge wkleic niech sobie wszyscy poczytaja :P Zaraz zaraz jak to bylo, o tych polskich obozach koncentracyjncyh dla Rosjan opowiedzial ci dziadek, tak? I potem jakos tak zniknales z Centrali na pol roku, ale mysle ze ten temat da sie jeszcze wygrzebac, pamietam ze byla beka bo juz ostro poplynales i wyzywales ludzi od idiotow :) Widze, ze wiele sie nie zmienilo.
VonBeerpuszken:
Znajdź, może doczytasz, jak sie postarasz, że mowa była o obozach JENIECKICH w których zagłodzono jeńców. Ale rozumiem że "jeniecki" i "koncentracyjny" dla ciebie to to samo.
Od idiotów nie wyzywałem, tylko od gówniarzy, bo jakiś gówniarz nie mając argumentów zaczął obrażać owego ś.p dziadka. Nie pamiętam już kto to był.
A że znikłem? Znikłem też z gry, powody dotyczące RL.
CATfrcomCheshire:
Spoko, po prostu jak zaczales wtracac w kulturalnie sie jak do tej pory toczaca dyskusje teksty w stylu
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 07:06:41 ---Gdzieś już spotkałem typa wypisującego identyczne spiskowe debilizmy... chyba że to początek szerszej epidemii.
--- Koniec cytatu ---
to postanowilem ci przypomniec, ze juz kiedys sie zagalopowales w podobny sposob i nic dobrego z tego nie wyniklo. Kulturalni ludzie jezeli uwazaja kogos za debila a to co pisze za debilizmy, potrafia to sformulowac w na tyle subtelny sposob, zeby rozmowca to doskonale odczul, ale niekoniecznie uciekajac sie do bezposrednich epitetow, co ci wlasnie pokazalem :)
xantinos:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 17, 2016, 08:14:49 ---Przeciez wiadomo, ze teraz sa inne czasy, koniec historii po zbrataniu sie Narodu Polskiego z naszymi przyjaciolmi Niemcami i Rosjanami. Z Putinem da sie rozmawiac w cywilizowany sposob, Merkel i UE chca tylko naszego dobra, a po okraglym stole nastapil calkowity reset stosunkow, i cala agentura GRU i Stasi grzecznie wymaszerowali w karnych kolumnach poza granice naszego kraju, bo ladnie poprosili ich o to Walesa z Kiszczakiem :P Dlatego teraz mamy bum gospodarczy i ciepla wode w kranach, miedzynarodowe korporacje "optymalizuja" sobie u nas podatki na 45mld rocznie (a co tam, stac nas!) generalnie zielona wyspa i cud nad Wisla, a juz w ogole symbolem dobrosasiedzkich stosunkow bedzie druga nitka Norstream, ktora zamknie nam dostep do naszego wlasnego gazoportu :P Polacy powinni sie zajac Jedwabnem i innymi masakrami, i przyjac w koncu na siebie czesc odpowiedzialnosci za rozpetanie drugiej wojny swiatowej przez Nazistow z AK (ktorzy zabili wiecej Zydow niz Niemcow) i polskie obozy koncentracyjne, a nie zajmowac sie jakimisc pierdolami i teoriami spiskowymi. Takze nie ma sie nad czym zastanawiac, tylko lece do Tesco po czteropaczek i wlacze sobie jakis serial na niemieckiej licencji na Polsacie, napewno mnie to bardziej ubogaci intelektualnie niz takie rakogenne oszolomskie teorie jakie mozna czasem znalezc w internecie.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 17, 2016, 08:38:02 ---Zaniedbujac cwiczenia intelektu mozna np. niechcacy doprowadzic do takiej sytuacji, ze czlowiek sie kompromituje w internecie na forum o statkach kosmicznych, na ktorym chcial blyszczec ;) Np. usilnie broniac tezy, jakoby Polacy masowo mordowali bolszewikow w obozach zaglady po wojnie 1920 roku, a Pilsudski to ludobojca. Bo i takie dyskusje tutaj pamietam :P Wiec mnie juz raczej nic nie zdziwi.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
+1
No jeżeli ktoś pisze takie brednie to widać ,że odebrał dobrą komunistyczna edukację, której samodzielnie nie próbował zweryfikować, a własnej historycznej wiedzy poszerzyć.
VonBeerpuszken:
Panie szanowny Kocie, zanim zaczniesz pouczać, zacznij czytać ze zrozumieniem.
Gwoli wyjaśnienia bardzo prostej wypowiedzi - zdanie owo mówi że gdzieś, na innym forum spotkałem jakiegoś typa który pisał równie debilnie na podobne tematy.
Skoro według ciebie było to nazwanie idiotą Xantinosa... poproś o lekcje czytania, przydadzą się.
--- Cytuj ---No jeżeli ktoś pisze takie brednie to widać ,że odebrał dobrą komunistyczna edukację, której samodzielnie nie próbował zweryfikować, a własnej historycznej wiedzy poszerzyć.
--- Koniec cytatu ---
Czytałeś tamten temat czy będziesz się mądrzył "bo kolega kolegi sąsiada szwagra" coś sobie przypomniał po dwóch latach?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej