Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 09:52:02 ---Nigdy nie twierdziłem że jestem miłym człowiekiem, a co najważniejsze, nie udaję kogoś kim nie jestem tylko po to żeby być popularnym i lubianym. Jeśli coś uważam że jest głupie (debilne, idiotyczne etc) to to powiem i tyle.A szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy to przyjemne czy nie :)
Mówisz? Jesteś tak genialny że po kilkunastu postach na forum potrafisz zgadnąć jak wygląda moje życie? :D
Proszę ja Cię, bo znów będę musiał dyskutować z Kotem na temat debilizmów :D
--- Koniec cytatu ---
Nie obserwuje postów tylko twoje konto on line tutaj, ktoś kto siedzi non stop cały dzień z krótkimi przerwami nie może mieć realnych znajomych najwyżej z 3000 na FB
Z prostej przyczyny nie masz czasu z nimi się spotkać bo siedzisz i piszesz na centrali :) udowadniasz całemu światu swoja wyższość w krucjacie z debilami i głupota :) znam to mam młodszego brata w podobnym wieku jego złośliwość już jest legendarna w rodzinie.
Widać to takie pokolenie te roczniki 80,90 i wyżej
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Lutego 17, 2016, 09:55:42 ---Nie obserwuje postów tylko twoje konto on line tutaj, ktoś kto siedzi non stop cały dzień z krótkimi przerwami nie może mieć realnych znajomych najwyżej z 3000 na FB
Z prostej przyczyny nie masz czasu z nimi się spotkać bo siedzisz i piszesz na centrali :) udowadniasz całemu światu swoja wyższość w krucjacie z debilami i głupota :) znam to mam młodszego brata w podobnym wieku jego złośliwość już jest legendarna w rodzinie.
Widać to takie pokolenie te roczniki 80,90 i wyżej
--- Koniec cytatu ---
Geniusz prawda? :D
Szkoda tylko że jedyne z czym utrafił to przecinki :D
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 10:01:43 ---Geniusz prawda? :D
Szkoda tylko że jedyne z czym utrafił to przecinki :D
--- Koniec cytatu ---
widzę, że trafiłem przykro mi że zabolało ..
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Lutego 17, 2016, 10:17:43 ---widzę, że trafiłem przykro mi że zabolało ..
--- Koniec cytatu ---
Tak, trafiłeś, kulą w płot :D
Ciągnij dalej swoje "analizy", robią sie coraz ciekawsze :D
A jeśłi myślisz że będę sie tłumaczył, szczególnie przed tobą, skąd mam tyle czasu na klepanie na Centrali, i dlaczego mam ten czas, ile mam lat, czy mam konto na fejsie czy nie, to powiem to wprost - jesteś głupszy od psa moich teściów, a to już jest spore dokonanie.
Tak Kocie, właśnie nazwałem go idiotą :)
[.BSI.] Dheedee:
+1
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej