Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
VonBeerpuszken:
Twierdzący w płaskość Ziemi też sie pewnie wiele zastanawiali i myśleli :D
No i masz, szybka edycja wypowiedzi, zmiana "zastanawiania się" na "znaleźć w internecie" i już to inaczej brzmi :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 08:21:06 ---Twierdzący w płaskość Ziemi też sie pewnie wiele zastanawiali i myśleli :D
--- Koniec cytatu ---
Warto cwiczyc mozg i sie zastanawiac nad roznymi rzeczami, organ nieuzywany zanika :P
https://www.youtube.com/watch?v=pRVA8OBmXC0&list=PLlYz0bAdMEJG8EQiYPRN_ZGIcoKrxcQrw&feature=iv&src_vid=QT6qYFHYG4A&annotation_id=annotation_108169#t=27m10s
nie wiem kurcze jak to wkleic, ale warto obejrzec w przerwie miedzy serialami
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 17, 2016, 08:25:06 ---Warto cwiczyc mozg i sie zastanawiac nad roznymi rzeczami, organ nieuzywany zanika :P
--- Koniec cytatu ---
W takim razie, w tym przypadku, zasada ta zadziałała kompletnie na odwrót.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 17, 2016, 08:28:34 ---W takim razie, w tym przypadku, zasada ta zadziałała kompletnie na odwrót.
--- Koniec cytatu ---
Zaniedbujac cwiczenia intelektu mozna np. niechcacy doprowadzic do takiej sytuacji, ze czlowiek sie kompromituje w internecie na forum o statkach kosmicznych, na ktorym chcial blyszczec ;) Np. usilnie broniac tezy, jakoby Polacy masowo mordowali bolszewikow w obozach zaglady po wojnie 1920 roku, a Pilsudski to ludobojca. Bo i takie dyskusje tutaj pamietam :P Wiec mnie juz raczej nic nie zdziwi.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lutego 17, 2016, 08:38:02 ---Zaniedbujac cwiczenia intelektu mozna np. niechcacy doprowadzic do takiej sytuacji, ze czlowiek sie kompromituje w internecie na forum o statkach kosmicznych, na ktorym chcial blyszczec ;) Np. usilnie broniac tezy, jakoby Polacy masowo mordowali bolszewikow w obozach zaglady po wojnie 1920 roku, a Pilsudski to ludobojca. Bo i takie dyskusje tutaj pamietam :P Wiec mnie juz raczej nic nie zdziwi.
--- Koniec cytatu ---
A wszystko to prawda, bo odkąd pamiętam próbujesz tu błyszczeć, tak jak póbowałeś na czacie Yarrr and Co gdy leciałeś z "bratnią pomocą " do Coven :) Bo ja i takie dyskusje pamiętam, odezwy do ludu itp :D
A z tego co widzę to sam sie nie stosujesz do swoich porad dotyczących umysłu, bo że tak powiem delikatnie, gówno zapamiętałeś i zrozumiałeś z tamtego tematu :)
Ale ok, błyszcz dalej :)
p.s: Dobrą zasadą jest modyfikowanie swoich wypowiedzi jeszcze PRZED tym jak ktoś na nie odpisze, PO zalatuje małostkowością.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej