Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (61/120) > >>

xantinos:

--- Cytat: Zielarz w Lutego 15, 2016, 17:11:51 ---Nie chodzi mi o to że wszyscy mają rozumować podobnie, niech sobie każdy ma swoje poglądy.
Irytuje mnie po prostu obecny ostatnio hype na to, że jakiś profesor coś tam powiedział i to jest przenajświętsza prawda bo on jest profesor i koniec.
Strasznie się to modne zrobiło na tv TRWAM i dlatego napawa mnie taką agresją :)

Technicznie rzecz biorąc Państwo jest jak korporacja i nie ma się co oszukiwać, pchanie do zarządzania nim jakiś większych idei nie ma sensu, jak również (o czym przekonaliśmy się po bolszewickiej próbie zaimplementowania marksizmu) kompletnie się nie sprawdza.

Idąc na logikę jeśli posiadalibyście swoją własną personalną korporacje której zyski idą w miliardy itd, to na CEO wolelibyście jakiegoś dziadka z demencją, kompleksami i umiłowaniem proboszcza.
Czy młodego i prężnego menadżera, który jest zorientowany w rynku technologii i tym co się dzieje u konkurencji?

Wybór jest chyba oczywisty.

--- Koniec cytatu ---
Ale jak niby profesory gadają od rzeczy na TVN to słuchasz z otwartymi ustami :)
Wiadomo odezwał się nie ten profesor i nie w tej stacji piękna moralność :)
Mnie imponuje polonistka Pitera, która wie wszystko najlepiej na każdy temat.

GlassCutter:

--- Cytat: xantinos w Lutego 15, 2016, 17:52:22 ---Mnie imponuje polonistka Pitera, która wie wszystko najlepiej na każdy temat.

--- Koniec cytatu ---

Czytając twoje posty na temat EvE absolutnie mnie to nie dziwi :P

xantinos:

--- Cytat: GlassCutter w Lutego 15, 2016, 18:03:32 ---Czytając twoje posty na temat EvE absolutnie mnie to nie dziwi :P

--- Koniec cytatu ---
i mnie to cieszy :)

Qlko1:
A nie powinno...

Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

xantinos:

--- Cytat: qlko1 w Lutego 15, 2016, 18:25:51 ---A nie powinno...

Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
a to niby czemu ? dla mnie to oznaka zdrowia aprobata przez takie osoby spowodowała by u mnie depresje :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej