Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (62/120) > >>

Zielarz:

--- Cytat: xantinos w Lutego 15, 2016, 17:52:22 ---Ale jak niby profesory gadają od rzeczy na TVN to słuchasz z otwartymi ustami :)
Wiadomo odezwał się nie ten profesor i nie w tej stacji piękna moralność :)
Mnie imponuje polonistka Pitera, która wie wszystko najlepiej na każdy temat.

--- Koniec cytatu ---

Misiu kolorowy nie mówię że TVN zaprasza samych ludzi z głową. Profesorowie posiadający wiedzę i wysoką reputację charakteryzują się tym że nie mają czasu na takie pierdoły jak występ w telewizji.

Natomiast TV trwam podałem jako przykład telewizji która NIGDY nie zaprosiła na antenę profesora który pasowałby do omawianego tematu. No pomijając teologów, bo to teoretycznie religijna stacja. TVN,owi polsatowi czy innym niemieckim mediom, administrowanym przez żydowską masonerię na polecenie syjonistycznych postkomunistów ( mam nadzieje że trafiłem :) ) zdarza się czasami zaprosić do rozmowy załóżmy o ptaszkach - ornitologa, a o finansach ekonomistę :)

FITTIpalti:
Muszę zgodzić się z Xantinosem po raz pierwszy  :P

Dlaczego rozgraniczamy profesorów na głupków z Trwam i nieomylnych expertów z TVN, mamy jeszcze oszołomów z TVP.

Tak pani Pitera jest debilną babą z krótką pamięcią.

GlassCutter:

--- Cytat: Zielarz w Lutego 16, 2016, 07:47:03 ---TVN,owi (...) zdarza się czasami zaprosić do rozmowy załóżmy o ptaszkach - ornitologa, a o finansach ekonomistę :)

--- Koniec cytatu ---

Pamiętam panią profesor chuj wie czego mówiącą na wizji o wzbogaceniu kulturowym którego doświadczmy dzięki imigrantom oraz jak wysoko wykształceni są to ludzie. Mi to wystarczyło. Ci wasi telewizyjni eksperci mają tyle wspólnego z tytułami jakie są im w studiu przypisywane jak aktorzy z reklam leków z tytułami lekarzy.

sztosz:

--- Cytat: FITTIpalti w Lutego 16, 2016, 07:48:59 ---Dlaczego rozgraniczamy profesorów na głupków z Trwam i nieomylnych expertów z TVN, mamy jeszcze oszołomów z TVP.

--- Koniec cytatu ---

Ale to przecież Xantios pisać o TVN.

Czy naprawdę 3/4 tego forum nie umie czytać ze zrozumieniem? Zielarz mówił o profesorach którzy gówno wiedzą w temacie a robi się z nich ekspertów tylko i wyłącznie ze względu na tytuł naukowy, zupełnie pomijając dziedzinę w jakiej go uzyskali. A Trwam podał jedynie jako przykład.

Owszem napisał o tym, że poza trwam zdarzają się przypadki, że ktoś kto się zna na rzeczy mówi o tej właśnie rzeczy. A czy w Trwam bywa tak? Poza teologią*?

*Która nauką nie jest, chociażby ze względu na brak możliwości weryfikowania stawianych przez nią hipotez.

GlassCutter:

--- Cytat: sztosz w Lutego 16, 2016, 10:40:47 ---A czy w Trwam bywa tak? Poza teologią*?

*Która nauką nie jest, chociażby ze względu na brak możliwości weryfikowania stawianych przez nią hipotez.

--- Koniec cytatu ---

Bywa, pierwszy wywiad. Zresztą polecam całość.
[youtube]http://youtu.be/HO6GzLxSh44[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej