Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
GlassCutter:
Już spadło, nie dramatyzuj. Chociaż jutro pewnie pójdzie w górę... Albo w dół ;)
A to mi przypomina o jeszcze jednym. Uciśnione banki tak korzystnie wymieniają waluty po głodowych spredach podczas transakcji międzynarodowych że kilku studentów napisało początkowo projekt na uczelnię. Dziś sponsorują reprezentację polski. Naprawdę chciałbym znaleźć przykład gdzie banki traktują nas poważnie, ale kurwa nie potrafię.
Filip Bonn:
Cześć,
przyznawać się kto ma kredyt we frankach :P
Zgudi:
--- Cytuj ---przyznawać się kto ma kredyt we frankach
--- Koniec cytatu ---
Ja kredytu nie mam ale czasem jakieś małe wyjazdy więc trzeba sięgać głębiej do kieszeni. Ci to mieli kredyt pewnie już "popłynęli" i tu nie piszą. :D
Qlko1:
--- Cytat: GlassCutter w Styczeń 20, 2016, 20:42:34 ---A to mi przypomina o jeszcze jednym. Uciśnione banki tak korzystnie wymieniają waluty po głodowych spredach podczas transakcji międzynarodowych że kilku studentów napisało początkowo projekt na uczelnię. Dziś sponsorują reprezentację polski. Naprawdę chciałbym znaleźć przykład gdzie banki traktują nas poważnie, ale kurwa nie potrafię.
--- Koniec cytatu ---
Jest jeden sposób, załóż bank. Darmowe konta, obetnij spready, kredyty dawaj z marżą poniżej 1%, a na lokatę 4%. Sukces w branży murowany.
GlassCutter:
--- Cytat: qlko1 w Styczeń 21, 2016, 09:08:42 ---Jest jeden sposób, załóż bank. Darmowe konta, obetnij spready, kredyty dawaj z marżą poniżej 1%, a na lokatę 4%. Sukces w branży murowany.
--- Koniec cytatu ---
I po chuj jesteś cyniczny? Uświadamiam tylko że Cinkciarz na głodowym spredzie osiągnął rynkowy sukces nie okradając swoich klientów. Najwyraźniej banki by zdechły gdyby zrobiły to samo. :-*
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej