Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (32/120) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: FITTIpalti w Styczeń 20, 2016, 14:40:21 ---"staram sie kierować programem"
Dawno sie tak nie uśmiałem... co tam słychać w podstawówce podobno likwidują wam testy końcowe będzie łatwiej dostać się do gimbazy  >:D

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że jak wybierasz bank,samochód czy operatora telefonu komórkowej to nie czytasz umowy tylko kierujesz się reklamami: kryterium w której są bardziej ci odpowiadający aktorzy.

;D

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 20, 2016, 16:04:20 ---Jakoś mi brakuje emotek by zauważyć sarkazm i ironie w czystej postaci .

--- Koniec cytatu ---
Obiecuję dochować większej staranności następnym razem.

sztosz:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 20, 2016, 16:04:20 ---Jakoś mi brakuje emotek by zauważyć sarkazm i ironie w czystej postaci .

--- Koniec cytatu ---

Bez jaj, naprawdę tak już zbaraniało nasze społeczeństwo, że potrzebuje emotikonek? Jak czytasz książki to tylko te z emotikonkami?

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Styczeń 20, 2016, 16:56:41 ---Bez jaj, naprawdę tak już zbaraniało nasze społeczeństwo, że potrzebuje emotikonek? Jak czytasz książki to tylko te z emotikonkami?

--- Koniec cytatu ---

Nie, tam masz pełne zdania, opisy sytuacji które budują scene i humor. Tutaj czysta wymiana zdań w poważnym temacie, gdzie qlko broni swojego punktu widzenia jak lew.

Zgudi:
Euro ostatecznie przebiło 4.50zł :(  Chciałbym zarabiać teraz w walutach zagranicznych :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej