Eve Online > NoobGarten

Newbie w świecie Eve poszukuje wiedzy. Pytania rasa, zarobkowosc, skille

<< < (8/9) > >>

Miycerion:

--- Cytat: WhiteCat w Listopad 29, 2015, 10:51:54 ---Teoretycznie na każdej stacji mogą być skile, ale na "uniwersytetach" są one sprzedawane przez NPC więc są najtańsze. Poszukaj sobie danego skila na markecie i na tych stacjach na których będzie ich podobna duża ilość na jednym orderze (np 1666, 15555 sztuk) to są właśnie te stacje "uniwersyteckie".
Masz spis swoich assetów na belce po lewej stronie pod ikoną sejfu. W wyszukiwarce wpisz"ship" i powinno Ci znaleźć Twoje statki.

--- Koniec cytatu ---

Dziękuje :)

Pograłem wszystkim po trochu, zdecydowałem się jednak na Caldari z rakietami. Tak wiem, że rakiety do PVP posysaja mogę poprosić o build początkowy Caldari. Ale w razie czego przeglądam też nagrania na youtubie i oglądam ganki merlinem/condorem/drakiem.

Qlko1:

--- Cytat: Miycerion w Listopad 29, 2015, 11:00:53 ---Tak wiem, że rakiety do PVP posysaja mogę poprosić o build początkowy Caldari. Ale w razie czego przeglądam też nagrania na youtubie i oglądam ganki merlinem/condorem/drakiem.

--- Koniec cytatu ---
Jak mówiliśmy wcześniej, to tak nie działa, rakiety są tak dobre jak wszystko inne:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Je5UPKssuiE[/youtube]

Miycerion:

--- Cytat: qlko1 w Listopad 29, 2015, 11:58:44 ---Jak mówiliśmy wcześniej, to tak nie działa, rakiety są tak dobre jak wszystko inne:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Je5UPKssuiE[/youtube]

--- Koniec cytatu ---

Racja mea culpa, za długo grałem w WoW-a XD i staram sie klasyfikować b.db, d.b. słabe

WhiteCat:
EVE raczej opiera się na zasadzie kamień, papier, nożyce niż na tym, że jakiś statek jest super, a inny beznadziejny Oczywiście jest to duże uogólnienie, ale myślę, że trafniej oddaje ekosystem ewki.

Doom:

--- Cytuj ---EVE raczej opiera się na zasadzie kamień, papier, nożyce niż na tym, że jakiś statek jest super, a inny beznadziejny Oczywiście jest to duże uogólnienie, ale myślę, że trafniej oddaje ekosystem ewki.
--- Koniec cytatu ---

FIX :P

--- Cytuj ---Racja mea culpa, za długo grałem w WoW-a XD i staram sie klasyfikować b.db, d.b. słabe
--- Koniec cytatu ---
Jak najszybciej przestań tak myśleć. W tej grze można prawie wszytk, Np w kilku noobków najbać charowi który ma kilka lat, adekwatne do stażu skile i statek, albo koparką zabić jakiś pvp pan mobil >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej