Eve Online > Dyskusje ogólne

Co by tu dalej

<< < (10/11) > >>

Xeovar:
A poważnie to poprosimy moda o pocięcie wątku bo to faktycznie tutaj się nie powinno znaleźć :)

WhiteCat:

--- Cytat: FredFlinston w Listopad 04, 2015, 17:59:11 ---Więc we wszystkich wątkach można do wyrzygania wałkować to samo?

--- Koniec cytatu ---
O, świeżak  ;D

Xeo, jak zabronisz Antharowi pisać na centrali to będzie więcej postować na forum c0venu
Albo zrobi sobie alt konto ;)

Soulscream:
Jako Starożytny Troll tego forum stwierdzam że:

a) zakaz pisania na centrali - zakrztusiłem się ze śmiechu
b) Anthar weź idź sobie
c) Nie stresujecie młodego bo dostanie wrzodów
d) Byłem w Kinie na Łowcy Czarownic i jezu jaki to chujowy film. To taka analogia do chujowych postów z tego wątku.

Gal Anonim:
@ Jan Morgenstern super że wracasz do gry, czekamy na Ciebie :). Tu tak rzadko ktoś coś napisze z sensem to cud, ze tu zajrzałeś. Zazwyczaj zdania są poszatkowane tzw. "wyrazami", których mogą używać tylko dorośli vel pro piloci statków międzygwiezdnych (czytaj z dużym stażem) dla podkreślenia ze latają mocno, wysoko i pro i z fantazją, im więcej mocnych słów użyją i z większą pogardą do interlokutora się zwracają ich ego rośnie  do niebywałych rozmiarów. Dla mnie Flinston, to już jesteś chujem nic nie musisz robić. Ale przygotowanie ważna rzecz. Najlepiej jak się nastawisz dobrze do gry z rana w ramach rozgrzewki wtedy przyfastryguj komuś z rodziny, kogo najbardziej nie lubisz przy stole, do śniadania z liścia ale tak, żeby krew z nosa poleciała i pogotowie trzeba było wezwać. Tak rozgrzany zasiądź za kompem i lej kto się nawinie.

[BU FU] Karas:
Gal. Widze ze zaczynasz trybic o co tu chodzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej