Eve Online > Dyskusje ogólne
Co by tu dalej
Xeovar:
--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Listopad 04, 2015, 16:29:24 ---to nie jest tajemnica, że mamy plusa do vergów i volty, z którymi zresztą czasem latamy. Ja poprostu bardzo, ale to bardzo nie lubie Anthara
--- Koniec cytatu ---
Mnie to gila z kim macie plusa, i zupełnie Was rozumiem bo Thera i sposób latania powoduje że to ma dla Was sens.
Ja mam tylko prośbę żebyście z definicji nie zwalali wszystkiego na nas, bo naprawdę kupę rzeczy ludzie sami udostępniają a potem się dziwią że inni to przeczytali (vide ten pastebin, nie jedyny z resztą).
A choć Anthar się Was czepia z zapałem godnym lepszej sprawy (może Cię nie lubi z wzajemnością ;) ) to C0ven != Anthar ;)
Swoją drogą Anthar, jak masz zamiar robić nam PR poprzez przykurwianie się do innych bo ich nie lubisz, to przestań, bardziej nam pomożesz. Wolałbym nie przywracać zakazu pisania na centrali - inna sprawa że pewnie nikogo poza Tobą nie będzie to dotyczyć. Piszę po chamsku i publicznie, bo jak cię personalnie prosiłem to mnie zignorowałeś - jak widać na przykładzie tego wątku.
FredFlinston:
SPADAJCIE DO SWOJEGO WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GlassCutter:
--- Cytat: FredFlinston w Listopad 04, 2015, 17:13:54 ---SPADAJCIE DO SWOJEGO WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Jesteś tu nowy więc Ci wyjaśnię. To centrala, tu obowiązuje komuna wątkowa, nie ma mój twój, wszystkie są nasze :)
Ktoś był mniej wyrozumiały dla "nowego" i dostałej już minusa :P
FredFlinston:
Więc we wszystkich wątkach można do wyrzygania wałkować to samo?
GlassCutter:
--- Cytat: FredFlinston w Listopad 04, 2015, 17:59:11 ---Więc we wszystkich wątkach można do wyrzygania wałkować to samo?
--- Koniec cytatu ---
Ty weź poczytaj centralę to przejdzie Ci ochota na zadawanie takich pytań :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej